MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PSC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam kupiłem dzisiaj psc 3 razy za 30zeta czyli razem 90 zeta.Przez psc kupilem 100k czyli 25zeta za 100k i zostało mi 15 zeta chciałbym sie zapytac czy moge kupic jakis hajsik na Serwie czy musze dalej zbieraj wiecej? Czy za 15 zyla bedzie mozan kupic jakąś ilość kaski?
Nowe usługi SMS i PSC nie zostaną
Dodane tylko dlatego że masz takie zachcianki

A Najtańsze usługi PSC są od 20 zł
Chodzi mi o to no na kazdym paragonie zostalo 5 zeta i chce wiedziec czy za 15 zeta moge kupic jakąś ilosć kasy na SV nie wiem 20k 40k 60k czy musze uzbierac wiecej PSC
@up2 on tylko się spytał czy jest jakaś usługa, która kosztuje 15 zł psc czy musi zbierać dalej by coś kupić z resztek, nie powiedział, że ma być dodana nowa usługa na jego zachciankę. Nie wiem jak wywnioskowałeś to, że chce on by została wprowadzona nowa usługa za mniejsze pieniądze, ale polecam podszkolić umiejętność wyciągania wniosków lub czytania ze zrozumieniem, bo nie wiem z czego twój błąd wynika.

@up, za 20 zł psc można kupić 75k na survivalu, nie można mniejszej ilości, to jest ilość minimalna.
(21-July-2017 23:23:10)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]@up2 on tylko się spytał czy jest jakaś usługa, która kosztuje 15 zł psc czy musi zbierać dalej by coś kupić z resztek, nie powiedział, że ma być dodana nowa usługa na jego zachciankę. Nie wiem jak wywnioskowałeś to, że chce on by została wprowadzona nowa usługa za mniejsze pieniądze, ale polecam podszkolić umiejętność wyciągania wniosków lub czytania ze zrozumieniem, bo nie wiem z czego twój błąd wynika.

@up, za 20 zł psc można kupić 75k na survivalu, nie można mniejszej ilości, to jest ilość minimalna.

Dzieki bardzo Smile
Mozesz zakupić forumową walute czyli MG,
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

(21-July-2017 23:21:34)grahan34 napisał(a): [ -> ]Chodzi mi o to no na kazdym paragonie zostalo 5 zeta i chce wiedziec czy za 15 zeta moge kupic jakąś ilosć kasy na SV nie wiem 20k 40k 60k czy musze uzbierac wiecej PSC

warto też pamietać że kody psc można łączyć.

Np jeśli masz 4 kody i na każdym po 5zł to możesz wpisać wszystkie 4 i zakupić produkt za 20zł.
Przekierowanie