MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciałabym zaproponować, by w każdym sektorze (od sektora E) stanęły płotki lub cokolwiek innego, by gracze nie mogli blokować tabliczek (przykład: http://imgur.com/a/xfK8J ).
Jest to denerwujące i myślę, że choćby postawienie płotków będzie dobrym rozwiązaniem.
@refresh
Następnym razem warto dopisać jaki serwer, ale już po wyglądzie widzę, że chodzi tu o Minefox.
Warto by było dodać aby móc sprzedać wszystko za jednym kliknięciem w tabliczkę (sell all).
@up Skoro mówisz, że jest to na minefoxie to wątek jest w złym dziale, opis tego działu jest taki: Wszystko na temat trybu JAIL na serwerze MINESERWER.PL, więc jak jest to na serwerze minefox to jest to niedopatrzenie ze strony autora.
To jest dział od foxa:
http://mineserwer.pl/Forum-Problemy-i-Pytania-48
A dział w którym napisała Panda jest ogólny, dział jest dobry więc nie wiem o co Ci chodzi.
Graczu chodzi o problem na jail'u więc ten wątek jest w odpowiednim miejscu.
Niby ogólny, ale jest wyraźnie w opisie tego działu, że jest to dział dotyczący spraw jaila na mineserwerze. Mimo wszystko powinno być to zmienione
@up wstawiając tego posta na temat jaila, miałam na myśli by postawili chociaż te płotki na każdym serwerze, a to że jest to ss z minefoxa to chyba nie ma znaczenia. Chciałam pokazać w czym polega problem.
@refresh
Jestem na tak‚ ponieważ gracze przeszkadzają i utrudniają rozgrywkę graczowi.

Moim zdaniem jak gracze tak robią to chyba zazdroszczą innemu graczowi‚ że jest najlepszy od drugiego.

Albo można zamiast płotków zrobić blokadę‚ żeby gracze nie wchodzili tam i żeby zostawali odpychani.

Jestem na Tak
(25-July-2017 20:57:14)sebastian12 napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem jak gracze tak robią to chyba zazdroszczą innemu graczowi‚ że jest najlepszy od drugiego.
W jaki sposób ktoś ma zazdrościć komuś i wywnioskować że ktoś jest od niego lepszy poprzez zasłanianie tabliczki?
PS: najlepszy od drugiego?
@Top Na tak, chociaż nie wiem czy pisanie rzeczy typu "na tak", "na nie" ma sens, bo jeżeli propozycja jest taka jak w tym przypadku, że zapobiegnie utrudnianiu rozgrywki zostanie wprowadzona bez względu na opinie, ale jeśli to ma pomóc to tak.
Stron: 1 2
Przekierowanie