MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja Nowego resourecpack do serwera GTA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam do zaprezentowania nowy (autorski) resourecpack do minecrafta.
zmienione został dźwięki oraz interface. Jest to dopiero wersja testowa, pełna wersja wyjdzie kilka dni po zaakceptowaniu wersji testowej przez administracje. (Interface Planowany był na wersje 1.12 o jakichkolwiek nie dociągnięcia proszę pisać w komentarzach)

Link Do pobrania wersji testowej:

http://www.mediafire.com/file/dzcy5349a2...SERVER.rar

Screen-shoty:

http://imgur.com/CqRhseL

http://imgur.com/xkhdHaN

Wszelkie Propozycje lub zmiany można pisać w komentarzach.

zapomniałem wspomnieć, dźwięki pochodzą z gry GTA V Big Grin
Mogłeś chociaż dać kilka przykładowych screenshotów, by zachęcić ludzi do pobrania i obczajenia całej paczki, patrząc na jej wagę zapowiada się fajnie, nie wiem jak ładnie są zrobione textury, ale po wadze można się czegoś spodziewać, pobiorę jak wrócę do domu, bo na tym necie to koszmar. Polecam dać te kilka ssów, bo mało osób pobierze paczkę, która trochę waży, a może być totalnie słaba, myślę, że nawet administracji nie będzie się chciało bez "zapowiedzi"
(20-July-2017 13:47:19)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Mogłeś chociaż dać kilka przykładowych screenshotów, by zachęcić ludzi do pobrania i obczajenia całej paczki, patrząc na jej wagę zapowiada się fajnie, nie wiem jak ładnie są zrobione textury, ale po wadze można się czegoś spodziewać, pobiorę jak wrócę do domu, bo na tym necie to koszmar. Polecam dać te kilka ssów, bo mało osób pobierze paczkę, która trochę waży, a może być totalnie słaba, myślę, że nawet administracji nie będzie się chciało bez "zapowiedzi"

Waży tyle ponieważ są nowe dźwięki w jakości HD (Narazie są zmienione dźwięki minecartów, wystrzałów z snajperki oraz pistoletu, przeładowania pistoletu, strzelania z shotguna, nowa muzyka w tle, dźwięki chodzenia oraz upadku oraz ten interface i menu główne, narazie dźwięków broni jest mało bo nie wiem jakie dźwięki z minecrafta zostały użyte do zrobienia ich) jak administracja powie żebym dokończył to będę to robić Big Grin a i teraz dopiero zauważyłem że celownik czasami się baguje :/ ale to już poprawię w nowszej wersji.
texturepack 500 MB hahahaha już ludzie go ściągają haha Big Grin
Banan, skoro tyle waży to może warto sprawdzić, ewentualnie jakby ci się spodobał przerobiłbyś go do potrzeb GTA.
Cytat: Jest to dopiero wersja testowa, pełna wersja wyjdzie kilka dni po zaakceptowaniu wersji testowej przez administracje.
Boje się, że jak już nie będzie to wersja testowa i będą wszystkie dźwięki oraz cały texturepack dopracowany to będzie on ważył 2 razy tyle ile teraz. Ludziom nie będzie chciało się ściągać przy wejściu na serwer tak dużego txt, zakładam, że wielu osobom mógłby lagować.
Nie ma to znaczenia bo i tak nigdy nie bedzie publicznym txt packiem no chyba że zmniejszysz jego wagę o PONAD 99% ^^

Tak czy inaczej rozwiać swój projekt możesz na forum a nóż jakiś user będzie chciał pobrać i skorzystać Wink
Nie obraź się ale to GUI wygląda bardzo średnio.... a jedyne poza tym co widzę to inny hud. Nie wiem gdzieżeś te 500MB wpakował. To dobrze, że zrobiłeś dźwięki broni (jak nie wiesz jakich dźwięków używa jakaś broń na GTA mogę ci powiedzieć na PW), ale mogłeś zmienić textury tych broni, szczególnie tych w małej rozdzielczości. Textury granatów, pałek może niektórych bloków, żarcia (jeśli coś z tego zrobiłeś to przepraszam, bo nie chce mi się pobierać) No takie jest moje zdanie, wpadłeś na dobry pomysł, ale efekt taki sobie.
Przekierowanie