MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Dastereq
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem niesłusznego bana!!! Klepałem się z EmoLaska dawałem jej same strefy (ale i tak później padłem)aż tu nagle zostaje sprawdzany ;( Nigdy nie czitowałem więc się zdziwilem!!!Jak tutaj na minefoxie dostaje sie bana za gre fair to nie polecam tutaj grac bana :<
Treść Bana: Log podczas sprawdzania ( No niestety zdarza sie u mnie tak z powodu slabego kompa i WI-FI wiec mi sie zacina Sad
Osoba banująca: EmoLaska233455 czy jakos tak ?
Serwer: MineFox.pl
Nie dostałeś bana od razu. Dostawałam na Ciebie skargi na /msg, więc postanowiłam Cię sprawdzić. Miałeś 2 minuty na zadzwonienie na skype - tak jak każdy. Oczywiście wiadomość widziałeś. Jasno było napisane '' LOG=PERM', mimo to i tak logłeś. Więc dostałeś bana za log. Teraz sprawdzać Cię nie będę, bo usunąć cheaty to kwestia 2 minut. Trzeba było myśleć wcześniej. Prośbę o ub odrzucam.
(19-July-2017 19:52:04)EmoLaska233455 napisał(a): [ -> ]Nie dostałeś bana od razu. Dostawałam na Ciebie skargi na /msg, więc postanowiłam Cię sprawdzić. Miałeś 2 minuty na zadzwonienie na skype - tak jak każdy. Oczywiście wiadomość widziałeś. Jasno było napisane '' LOG=PERM', mimo to i tak logłeś. Więc dostałeś bana za log. Teraz sprawdzać Cię nie będę, bo usunąć cheaty to kwestia 2 minut. Trzeba było myśleć wcześniej. Prośbę o ub odrzucam.

Gadam ci ja nic nie mam ;(
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie