MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Policjant Fajerfferkaa_ napisał że jestem sprawdzany i mam 3min na podanie skypa stałem na spawnie i w prywatnej wiadomości podałem nazwe skypa i jakie zdj niestety na spawnie na survivalu są takie lagi i 2fpsy że wyrzuciło mi minecrafta i pisało że połączenie zostało zerwane przez zdalnego hosta cokolwiek to znaczy gdy po 5sekundach wchodze na serwer zobaczyłem że dostałem bana powód: na zawsze gdy wszedłem na innym świeżo zrobionym koncie zapytałem czemu dostałęm bana i dlaczego nawet nie dodano mnie na skypie a policjant nic nie odpisywał olewał mnie 15min zdenerwowałem sie wyswałem go w prywatnej wiadomości to jak prosiłem o pomoc nic nie widział a jak wyzywałem dostałem kolejnego bana prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy liczę na unbana chciałbym dodać że grałem na royalcrafcie bardzo długo byłem wielokrotnie sprawdzany tym razem też nie miałem nic do ukrycia jestem urazony że tyle wysiłku i czasu poszło na marne
Sam powiedziałeś że wyzywałeś policjanta więc ten drugi ban jest słuszny
Akurat w trakcie sprawdzania Ci MC wywaliło? No tak, zawsze lagi podczas sprawdzania.

"zdenerwowałem sie wyswałem go w prywatnej wiadomości to jak prosiłem o pomoc nic nie widział a jak wyzywałem dostałem kolejnego bana" Już nie licz na UB.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie