MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zanim zaczniemy chciałem powiedzieć że nawet nie wiem w jakim dziale powinna znaleźć się ten wątek.
Witam otóż jest problem.Mianowicie na pvp kits jest pełno cheaterów a jedyne co może ich zbanować to ta konsola która już na nikogo się nie załapie raczej.
Chodzi o to czy chociaż jeden policjant lub byle kto (byle by mógł banować)
był na trybie Pvp Kits.Dużo osób już nie gra na tym trybie właśnie przez to co się na nim dzieje.Wszędzie znajdzie się cheater ale tutaj to przesada.Równie dobrze można by usunąć ten tryb,bo nie da się na nim grać.I właściwie to tyle i mam nadzieje że ktoś zauważy ten wątek Smile
Problem z cheaterami zawsze będzie. Takie są uroki serwerów nonpremium.
@down: Moderatorzy na trybie przesiadują. Problem w tym, że jak są to cheaterów nie ma, a jak wychodzą to ta plaga wraca.
(18-July-2017 19:53:26)Anty napisał(a): [ -> ]Problem z cheaterami zawsze będzie. Takie są uroki serwerów nonpremium.

To prawda lecz żeby jakiś moderator lub ktoś był na tym trybie ,bo każdemu się odechciewa grać :/
@UP ja bardzo często widzę na tym trybie policjantów, pomocników.
Wiadomo że nie będą oni siedzieć tam cały czas, więc kiedy
już ich nie ma oczywiste że cheaterzy wrócą. Zresztą Anty juz wyjaśnił.
A na jakim serwie grasz? Bo ja na mineserwer i NIGDY nie widziałem na nim jakiegoś moda czy policjanta
Ja również gram na Mineserwer, bardzo często widzę tam np. Kornelie.
Hmmm a Ja, xKornelka, Wika, Loks, Vark, Cam to co ? Najczęściej siedzimy na pvp kit. Naprawdę ciężko jest to ogarnąć gdy cheater wraca co 3minuty. Logicznym jest to że nie będziemy tam siedzieć 24h dziennie bo mamy swoje życie. Dodatkowo są wakacje i sporo osób gdzieś wyjeżdża albo chce sobie odpocząć .
Dobra można już zamknąć.
spokojnie - w następnym tygodniu pojawi się tam całkowicie nowy antycheat którzy bardzo dużo zmieni.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie