18-July-2017, 13:44:05
Gracz o nicku TenLepszy oszukał mnie na amulet ochrony i amulet predkosci ,i do tego 50k. Napisałem Kalisowi na priv ze mnie okradl i poprosił o ss (ponizej dam ss).
Rowniez dodam ze gracz o nicku xGlobalElite1337 ( z tym bylem juz na tsie i podawalem ss, ale dorzuce tez tutaj) . Gracz xGlobalElite1337 był na potce niewidzialnosci.
A TenLepszy oszukał podczas wymiany, mam tylko ss jak sie z nim klocilem zeby oddal. Mam dowody i bardzo proszę od zwrot (jezleli zostanie on przyznany) ,wiem ze czesto mam tego typu problemy ale bardzo czesto sie wymieniam i pozyczam ludziom itemy.
Mam swiadkow na ss. Pozdrawiam
Dodam iż ukradł bo był zdenerwowany ze mu nie chcialem pozyczyc 100k ;d i gdy mu dałem te 50k poprostu uciekł ... .Pulpecik z ss to świadek zdarzenia . Kradziez z uzytkownikiem xGlobalElite1337 dodam w innym poscie tam bedzie najlepiej
Rowniez dodam ze gracz o nicku xGlobalElite1337 ( z tym bylem juz na tsie i podawalem ss, ale dorzuce tez tutaj) . Gracz xGlobalElite1337 był na potce niewidzialnosci.
A TenLepszy oszukał podczas wymiany, mam tylko ss jak sie z nim klocilem zeby oddal. Mam dowody i bardzo proszę od zwrot (jezleli zostanie on przyznany) ,wiem ze czesto mam tego typu problemy ale bardzo czesto sie wymieniam i pozyczam ludziom itemy.
Mam swiadkow na ss. Pozdrawiam