MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: crisoJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, mam na imię Kacper. Mam 17 lat. Można mi mówić cris.
Interesuje się w dużym stopniu sportem, a dokładnie pływaniem. Jestem na podium w woj. Lubelskim, gdy jestem przy komputerze zajmuje się grafiką jak i graniem.
Z minecraft jestem zżyty już dobre 5, 6 lat. Lubię sobie czasami pograć, aczkolwiek więcej siedzę przy programowaniu, piszę pluginy na wyższym poziomie o skryptach już nie mówiąc. Pełniłem funkcje administracyjne na największych serwerach w Polsce, na niektórych pod innymi pseudonimami jak i na aktualnym.
Chętnie zacznę grę na tej serwerowni, będzie mnie można znaleźć na ts3 gdzie często przesiaduje jak i serwerach, lecz póki co jestem po ciężkim wypadku i mam złamany lewy obojczyk na 4 odłamy i przemieszczenie, aczkolwiek jestem po operacji gdzie miałem wkładane druty itd. Dobrze się zrasta i wszystko idzie w dobrym kierunku.
Tak więc witam jeszcze raz Smile
Witaj na forum! Zostań u nas długo! Ja jestem Feri.
Witaj! Wink
Mam nadzieje że zostaniesz tu jak najdłużej! Smile
I rzyczę szybkiego powrotu do zdrowia Smile
Witaj na forum cris Tongue
Witaj na forum! Bądź jak najdłużej Smile

Ja jestem sebastian12

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia cris. Smile
Siemano, ja jestem Koksiaqq/Koksu jak kto woli Tongue Miłej przygody na Forum jak i serwerach Szybkiego Smile
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Tongue Witaj na forum, ja jestem kiro.
Przekierowanie