MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: VIP nie działa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wczoraj kupiłem vipa przez sms, pieniądze pobrano, a vip nie działa. Zakupu dokonałem na serwerze mineserwer.pl [/size][/font] mój nick na serwerze to KanapkaPoj
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

KONIECZNIE PODAJ INFORMACJĘ ŻE CHODZI O BRAK OTRZYMANEJ USŁUGI
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Dodatkowo pytanie - który vip został zakupiony i na jakich trybach go nie masz?
(18-July-2017 12:26:34)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Dodatkowo pytanie - który vip został zakupiony i na jakich trybach go nie masz?

Zwykły vip ze sklepu sms i rano nie działał na żadnym trybie, a obecnie tylko na serwerze pvp, gta i trybie eventowym
(18-July-2017 18:15:55)Jabłka320 napisał(a): [ -> ]
(18-July-2017 12:26:34)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Dodatkowo pytanie - który vip został zakupiony i na jakich trybach go nie masz?

Zwykły vip ze sklepu sms i rano nie działał na żadnym trybie, a obecnie tylko na serwerze pvp, gta i trybie eventowym

Nie możliwe że jeden VIP działa na trybach takich jak "pvp i GTA".
Ponieważ VIP którego zakupiłeś jest globalny na lobby (wywnioskowałem z twego opisu) i faktycznie działa na pvp, ale na GTA jest już osobny VIP...
Coś kręcisz...
(18-July-2017 18:26:07)Michal01010 napisał(a): [ -> ]
(18-July-2017 18:15:55)Jabłka320 napisał(a): [ -> ]

Nie możliwe że jeden VIP działa na trybach takich jak "pvp i GTA".
Ponieważ VIP którego zakupiłeś jest globalny na lobby (wywnioskowałem z twego opisu) i faktycznie działa na pvp, ale na GTA jest już osobny VIP...
Coś kręcisz...

Ok, dzięki bardzo za wyjaśnienie, jak pisaliście, że mam sprawdzić wszystkie tryby, to na niektórych prędzej jeszcze nie grałem i może z tym pvp nie orarnąłem
sprawdzilem vip caly czas ci dziala, a na gta nie ma vipow sa tylko rangi GANGSTER.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie