18-July-2017, 11:18:10
Cześć. Na imię mi Norbert i gram na Royalcrafcie od lekko ponad miesiąca. No co tu wiele mówić, lubię technikę, motocykle, lotnictwo i trochę się ostatnio zainteresowałem medycyną. A teraz może trochę faktów o mnie:
1. Brzmię jakbym miał 30 lat
2. Mam 16 lat.
3. W minecraft gram od wersji 1.2.4 (Wtedy jeszcze w menu na creative bylo wszystko w jednym okienku)
4. Moje inne gry to: Garry's Mod, Battlefield 4 i 3 (W 3 rzadko gram bo nie szanuję M16A3), Half-Life 2, Half-Life Deathmatch, Call of Duty: Black Ops I i II.
5. Jeszcze pare miesięcy temu byłem deweloperem gdzieś w Garry's Modzie, zresztą dalej potrafię modelować i teksturować w grach z silnikiem Source.
6. Lubię siedzieć na teamspeaku.
7. Lubię śmieszne memy i filmiki.
8. Nienawidzę plastyki.
9. Mam motor i quada.
10. Jestem nerwus jakich mało
11. Dobrze mówię po angielsku.
12. Nie lubię niemieckiego.
13. Mam naprawdę dziwne sny.
14. Kiedyś złamałem rękę na rowerze.
15. Dorabiam jako magazynier na pół etatu.
1. Brzmię jakbym miał 30 lat

2. Mam 16 lat.
3. W minecraft gram od wersji 1.2.4 (Wtedy jeszcze w menu na creative bylo wszystko w jednym okienku)
4. Moje inne gry to: Garry's Mod, Battlefield 4 i 3 (W 3 rzadko gram bo nie szanuję M16A3), Half-Life 2, Half-Life Deathmatch, Call of Duty: Black Ops I i II.
5. Jeszcze pare miesięcy temu byłem deweloperem gdzieś w Garry's Modzie, zresztą dalej potrafię modelować i teksturować w grach z silnikiem Source.
6. Lubię siedzieć na teamspeaku.
7. Lubię śmieszne memy i filmiki.
8. Nienawidzę plastyki.
9. Mam motor i quada.
10. Jestem nerwus jakich mało

11. Dobrze mówię po angielsku.
12. Nie lubię niemieckiego.
13. Mam naprawdę dziwne sny.
14. Kiedyś złamałem rękę na rowerze.
15. Dorabiam jako magazynier na pół etatu.