Witam. Proponuje budowe bloku z wielkiej plyty. Wedlug mojego pomyslu blok moglby miec 2 klatki schodowe, w jednej klatce po 10 mieszkan. Ozdobnie mozna wykonac balkony. Mieszkania male, srednie I duze, aby kazdy gracz mogl najac lokal i w nim zamieszkac. Z checia moge go zbudowac. Mam jeden problem a mianowicie mieszkania w hotelu exclusive, ktore sa cenowo tak pomieszane, ze kupujac mniejsze placi sie wiecej niz sasiad z gory za wieksze?...
Jak już składasz propozycję to przygotuj mapę wcześniej, a nie piszesz głośno swoje pomysły i przemyślenia.
Gdyby administracja realizowała wszystkie zachcianki i pomysły na własną rękę to chyba siedzenie 24/7 by nie wystarczyło...
Jeśli chcesz taki budynek to go zbuduj. Pomyśl. Administracja nie buduje na zachcianki, ma wiele innych obowiązków. Jeśli chodzi o ten budynek to:
- Jakie ma być jego zastosowanie? Jeśli mieszkalny to jest niepotrzebny; jest Exclusive, Atena, Garaże, Działki.
Na chwilę obecną ta propozycja jest bezwartościowa.
Cytat: Mam jeden problem a mianowicie mieszkania w hotelu exclusive, ktore sa cenowo tak pomieszane, ze kupujac mniejsze placi sie wiecej niz sasiad z gory za wieksze?...
Nie koniecznie. Mieszkania na samej górze są najdroższe (największe), coraz niżej są mniejsze, więc ceny też. Co do pomieszania - niekoniecznie nad twoim mieszkaniem jest dom o tej samej wielkości.