MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie działa Magiczna Różdżka Mocy na MineFox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Dzisiaj kupiłem Magiczną Różdżkę Mocy na trybie Survival na serwerze MineFox.pl. Przedmiot nie działa. Nie daje pożądanych efektów. Bardzo proszę o naprawienie mojego boskiego itemu na serwerze. Inni gracze mówili że admini mogą naprawić moją nowo zakupioną rzecz. Bardzo Proszę o aktywowanie mojego amuletu.

Z góry dziękuje za przychylne rozpatrzenie mojej prośby i mam nadzieje że naprawicie mi mój nowy przedmiot.

Z wyrazami szacunku

GoKuDo69xd Nick:GoKuDo69xd
Na Survival NIE MA żadnych różdżek.
Chyba chodzi ci o WD albo W vs P?
Pewnie chodzi mu o amulet, bo w swojej wypowiedzi napisał - proszę o naprawienie mojego amuletu, może po prostu nazywa to tak samo.
Amulet siły. To na serwerze nazywa się Magiczna Różdżka Mocy.
Big Grin
(17-July-2017 20:38:53)GoKuDo69xd napisał(a): [ -> ]Przedmiot nie działa. Nie daje pożądanych efektów.
Co masz na myśli?
Magiczna Różdża Mocy powinna dodawać siłę 2 na kilkanaście minut (Nie pamiętam dokładnie)
Jeśli ci tak ową dodaje to wszystko jest w porządku.
Chyba że myślałeś że dodaje ona jakieś jeszcze inne efekty, lecz tak nie jest.
Nie daje mi siły...
W tym jest problem
widocznie ktos ci sprzedal zbugowana/niedzialajaca... gdybys zakupil ja w sklepie to masz 100% pewnosci ze wszystko by dzialalo... gdy ktos przy nim grzebal zmienial w kowadle to dzialac nie bedzie...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie