MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [MAPA] Skarby Żywiołów - Wiatr
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!
Krótko, zwięźle i na temat. Chciałbym przedstawić Wam mój nowy pomysł, który zawiera mapę, moby, skille itd. Mapa ma na celu pozwolenie graczom planowanego nowego RPG lub tego co mamy teraz na codzienne zarabianie wyważonych kwot, tak jak bank na GTA. Jest to pierwsza mapa z tej serii, a planuję ich jakieś 8. Na spawnie mógłby pojawić się nowy villager, który proponując nam quest mówiłby:
Witaj! Przybywam z pobliskiej wioski z prośbą o pomoc. Sprzedaje różne esencje żywiołów od wody aż po ogień! Niestety moje zapasy się skończyły i potrzebuję Ciebie abyś udał się do Świątyni Wiatru i przyniósł mi Esencje tego żywiołu! W zamian dobrze Ci zapłacę.

Po przejściu całej mapy, pokonaniu bossa i dostarczenia wymaganej esencji dostawalibyśmy jakąś kwotę(to już zależy od Banana Tongue ) i wiadomość:
Dzięki! Trzymaj kasę. A ja lecę sprzedać to co tu przyniosłeś. Powróć za 24 godziny wtedy Świątynia Wiatru znów będzie możliwa do "obrabowania" a ja będę już tu na Ciebie czekał!

Link do filmu:
https://youtu.be/Z3EuSnLnZjk

Dodatkowe info:
- jest to pierwsza mapa z tej serii. każda następna mapa będzie trudniejsza

- questa jak i drop będzie można zabrać tylko raz na 24 godziny

- zarobek powinien być równy 5000$, przynajmniej wdg. mnie xD

Info dla Banana: Mapa, i kody za free w 100% xD I jeżeli się spodobało to pisz to dodam cię na serwer i potetsujesz Tongue

Zapraszam do oceny!
No i wreszcie jakaś porządna propozycja zrobiona z zaangażowaniem, a nie puste słowa "dodaj to, a dodaj tamto iTP. "...
Jak dla mnie prezentuje się to naprawdę dobrze i propozycja jest warta zrealizowania Smile
Propsy za chęci.
Super, dawno chciałem zaproponować coś w formie dziennego questa, ale nie potrafiłem pisać pluginów. Dobrze, że wreszcie ktoś o tym pomyślał, ogólnie super mapa, chciałem się spytać czy z kimś to robiłeś czy tylko ty?
Mi się to bardzo podoba! Fajnie by było gdyby było to dodane.
@up2
Sam ale Vark na chwilkę wbił obczaić mapę Tongue
I ogólnie napisanie mobów i zrobienie mapy to łącznie jakieś 9 h.
supmegamiki Mapa Prezentuje sie Pieknie tylko mam Kilka Pytan:

Po 1. czy Moby z tej Mapy bedą otrzymywały Dmg takie jak Potwory z Otchlani czy z Expowisk?
2. Czy z tych Mobow Bedzie Lotala $/XP?
3.Co ile Beda sie Respic Straznicy Swiatyni?

Wydaje Mi sie Ze Przejscia na Początku {Przed Straznikami Swiatyni na tych Wysepkach} Są tak Duże że Można Omijać Potwory i Biec Przed Siebie.
Fajna mapa Smile
@up2
1. Dmg na tych mobach jest różny. Jeśli dobrze pamiętam strażnicy na polplyrkach maja chyba 1.15x zwykły dmg zywiolniki 1 a boss 1.75. Nie pamiętam juz a nie mam teraz możliwości sprawdzenia więc te liczby są z pamięci, więc mogłem sie pomylić Wink
2. Nie bo po co... I tak dostajesz kase za questa
3. 10 sekund od zabicia

A to że można przez nie przebiec to było zamierzone, bank południowy jesteś w stanie zrobić za jednym biegiem Tongue
@up Wiem Bo już Południowy robiłem xd ale szkoda ze co 10sec a nie 15sec ale ogólnie Mapa Spoko Smile
Mapka fajna
Możliwość zarobienia jest
Hajs za quest jest odpowiedni.

Pluseł i wdg mnie powinno to być wprowadzone
A gracze przestaliby odchodzić z rpga
Bo było by coś nowego tylko wątpliwości co do ilości skoro można robić to co 24h
A ma być łącznie 9 questów można dziennie zarobić 45k!!!!
Lepiej by było gdybyś zrobił jeszcze 3
Czyli pozostałe żywioły (ogień woda i ziemia)
W dodatku skąd byś wytrzasnoł jeszcze 5 żywiołów.

Mapa i pomysł na TAK
Twój ambitność i ilość questów na NIE
Stron: 1 2
Przekierowanie