MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odznaczenia - Nowy Bajer na forum :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Heja,

wprowadziłem dziś dla Was odznaczenia za Waszą aktywność, większość z nich jest przyznawana automatycznie (aktualizacja co 24h).

Odznaczenia otrzymacie za napisane posty, tematy, czas spedzony online, posiadane minegoldy i inne Smile

Odznaczenia stanowią taką mini nagrodę za aktywność Smile

Aktualne możecie sprawdzić tutaj: http://mineserwer.pl/myachievements.php

Odznaczenia wyświetlają się przy postach oraz w profilu Smile
Bardzo fajny pomysł!!! Smile
Widziałem, już zdążyłem się zapoznać z tym wszystkim na temat odznaczeń
Nieźle się to prezentuje Wink
Świetny pomysł Big Grin tylko fajnie by było gdyby w przyszlości powstało więcej leveli poszczegulnych odznaczeń jak np Posty 3.
"Odznaczenie przyznawane użytkowniczkom forum, dodatkowym wymaganiem jest napisanie minimum 250 postów." serio? A gdzie order "mężczyzna"? xd

Pomysł... ehh... Średni/słaby.
Proponuję też dodać order przyznawany za zdobycie wszystkich orderów oraz order za zdobycie orderu za zdobycie wszystkich orderów /[Satyra]/
Już widzę to nabijanie dosłownie wszystkiego byle by mieć te ordery i pokazać jakim się jest "koxem" na forum .. pomysł jak dla mnie tak trochę średni..
Kolejne wyznaczniki dosłownie niczego ..
(Całe życie na nie)
@up to samo napisałem bananowi na pw, teraz będzie bardziej pisanie wątków pod ordery, a nie by wyrazić swoją opinię...
A może order za repki? Smile
@up od wprowadzenia tego przed tym wątkiem napisałem mu to na pw, nie zgodził się pod pretekstem żebrania o lajki. Tylko według mnie order za repki byłby lepszy od orderu za posty czy za wątki, bo zależałby od graczy, gracze teoretycznie przydzielali by komuś taki order. A tak to posty i wątki staną się tylko dla orderów. Gdyby był taki order za plusy gracze staraliby się pisać sensowniejsze posty by inni gracze pozytywnie ich oceniali, ale mimo to szanuje jego zdanie choć się z nim nie zgadzam, jeżeli nie chce wprowadzić ma ku temu powody, może jednak uda się go przekonać jeżeli więcej osób będzie chciało.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie