MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] Mzipl200
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick oskarżonego: Mzipl200
Nick oskarżyciela: wikusia666
Powód skargi: Obraza
Opis sytuacji/Zdjęcia/Film:

[Obrazek: image.php?dm=CMD1]
Przestańcie pisać te bezsensowne skargi, zacznijcie używać opcji /ignore na serwerze. To, że ktoś kogoś obraził to nie powód do pisania skargi na forum.... Piszcie na forum jak ktoś spamuje wyzwiskami, wyzywa wszystkich dookoła na capslocku, a nie napisze raz do kogoś 'dziwka'. Tak w ogóle przydała by się też cenzura na niektóre słowa.
@UP!
Zgadzam się z tym gościem a co do cenzury to raczej jej nie będzie ponieważ z tego co Kalis pisał Serwer by musiał sprawdzać każde słowo co by go obciążało. Niestety.
Zgadzam się tez g3g3r i SUNSHOWER wystarczy wpisać /ignore a nie z takimi drobnostkami lecieć od razu na forum tutaj się składa skargi ale naprawdę jak ktoś zawini np. spam,reklama i naprawdę poważne obrazy a widzę nie licz że dostanie bana

Jeśli pomogłem proszę o plusa
Ignore nie działa na msg.
Po:

1.Nie było to na msg

2.On obrażał Newt nie mnie....
@UP!
To po co ty piszesz skargę? Newt nie ma rąk czy co?
No napisała skargę bo widzi że źle robi Mzipl200 na moje dobrze zrobiła że złożyła skargę a nie czekała z tym

Sama może zrobić skargę.

Proszę zamknąć,bo spam się robi.
Nie ważne kto zrobi skargę ważne żeby gracz został ukarany i każdy się pewnie ze mną zgodzi

Stron: 1 2
Przekierowanie