Pytanie: Czy chcesz wydłużenia czasu ładowania inferna?
Wybór pozostawiam graczom jak zagłosuje +30 osób z czego przynajmniej 70% zagłosuje na TAK to czas używania inferna zostanie wydłużony. W innym przypadku system pozostanie bez zmian.
Ja się od głosu wstrzymuje - decyzja należy do Was.
Ta ankieta nie ma sensu ze względu, że na w vs p nie gra tyle osób co kiedyś i większość nie ma konta na forum lub nie ma o nim zielonego pojęcia, a osoby które używają tylko inferno/berło wiadomo, że dadzą swojej najlepszej broni na nie. Wiem nie jestem lepszy i czasami tylko używam inferna/berła więc pora by była żeby nas od tego oduczyć.
(16-July-2017 16:21:35)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Ta ankieta nie ma sensu ze względu, że na w vs p nie gra tyle osób co kiedyś i większość nie ma konta na forum lub nie ma o nim zielonego pojęcia, a osoby które używają tylko inferno/berło wiadomo, że dadzą swojej najlepszej broni na nie. Wiem nie jestem lepszy i czasami tylko używam inferna/berła więc pora by była żeby nas od tego oduczyć.
Raz że twoje zdanie nikogo nie powinno interesować, każdy ma swoje i zagłosuje według tego co ma w głowie, dwa to żaden argument w sprawie bo idąc tym myślenia żadna ankieta na forum nie miałaby sensu, trzy - nawet gdy ankieta zakończy się pomyślnie to niczego to graczy nie oduczy, po prostu będą mogli używać inferna rzadziej.
Jak najbardziej, bo czasem denerwuje mnie to, że padam na 2-3 hity z berła...
Też jestem na tak. Obecnie zbyt często można go używać, jak na jego moc, więc przydał by się większy czas ładowania.
Jestem na tak. Nie będę pisał uzasadnienia, ponieważ gracz Remikpl i PitrKox odpowiedzieli.