MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Domek rodzinny w na wsi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Sam bym takiego nie zbudował xD
Pluseł :3
Nic tu nie ma, dosłownie, według mnie nie jest to nic trudnego zbudować taki dom, pusty w środku, duży na zewnątrz, kwarc nie jest najlepszym blokiem do takiego typu budowli, jeżeli na wsi to raczej drewno i deski. Ogólnie dom wygląda jak kloc, kwadratowy, okna nie równe, bez ozdób, nie ma się czym tu chwalić, połączenie kwarcu z blokami żelaza i netherowymi cegłami to według mnie jedno z najgorszych połączeń. Ogólnie dom ledwo zasługuje na 2/10, ale niech będzie, na zachętę, gdyż wiem po innych budowlach, że potrafisz nieco więcej, spróbuj lepiej dobierać bloki kolorystycznie.
W ogóle się nie postarałeś... Strasznie pusto, wszystko z kwarcu... Dywany tylko na niektórych blokach... Tak jak powiedział @up - wieś to raczej deski... " Nic tu nie ma, dosłownie, według mnie nie jest to nic trudnego zbudować taki dom, pusty w środku, duży na zewnątrz, kwarc nie jest najlepszym blokiem do takiego typu budowli, jeżeli na wsi to raczej drewno i deski." - sto procent się zgadzam. Ode mnie plusa nie masz...

...robione chyba tylko po repki Wink
Kolejna rzecz tylko dla repek? Chyba tak, widać po jakości.
Po 1 : na wsi nie panuje styl nowoczesny...
Po 2: dom wygląda jak willa, a raczej na wsi takich nie ma.
Po 3: mało detali i jednorodność kolorów..
Będę się starał.
I ten Pikachu na tle 1 ss <3
Ten pikachu nie mój, bo on jest na innej działce.
że i nie jestem super budowniczy ale 10/10
Dla mnie jest spoko.
Plusik na zachęte.
Stron: 1 2
Przekierowanie