Nie jestem pewny co to za serwer... napewno nie minecraftowo, ale chce tu cos dodac od siebie, prosze na tym serwerze na ktorym jest Spiepszaj_PVP go sprawdzic, z powodu ze pare dni temu, zbanowalem go na minecraftowo za posiadanie killaury

To są wszystkie screeny z mmineserwera jak coś

Jeżeli to prawda i do są dowody na obrazę ciebie przez KIHA,szwagier222,szwadenON,TheTomekPL na tym serveże to złamali oni regulamin obrażając innego gracza wie ndz pomogę ci w tym żeby zostali ukarani za to bo tak nie może być jest to pożądany i szanowany server a nie że każdy będzie obrażać innego postaram się żeby dostali bana za obrazę ciebie i wtedy przemyślą pewnie swoje zachowanie
Jeśli pomogłem proszę o plusa
(13-May-2015 15:56:30)Raptor napisał(a): [ -> ]Jeżeli to prawda i do są dowody na obrazę ciebie przez KIHA,szwagier222,szwadenON,TheTomekPL na tym serveże to złamali oni regulamin obrażając innego gracza wie ndz pomogę ci w tym żeby zostali ukarani za to bo tak nie może być jest to pożądany i szanowany server a nie że każdy będzie obrażać innego postaram się żeby dostali bana za obrazę ciebie i wtedy przemyślą pewnie swoje zachowanie
Serio,o czym ty tu piszesz jasne że są to dowody nie wiem po co posty nabijasz pomocnicy wiedzą co mają zrobić.
Proszę o nie pisanie tu nic do rozwiązana skargi.
Mogę tu pisać a tu bez obrazy ale masz pewnie mniejsze doświadczenie w skargach na forum bo to że dasz dowody i napiszesz proszę o zbanowanie to nic takiego nie daje cze ba do żyć do tego żeby ktoś został zbanowany ale jak nie chcesz mojej pomocy ok nie pisze
(13-May-2015 16:05:54)Raptor napisał(a): [ -> ]Mogę tu pisać a tu bez obrazy ale masz pewnie mniejsze doświadczenie w skargach na forum bo to że dasz dowody i napiszesz proszę o zbanowanie to nic takiego nie daje cze ba do żyć do tego żeby ktoś został zbanowany ale jak nie chcesz mojej pomocy ok nie pisze
Hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha NIE
Może nie zauważyłeś ale ja nie proszę o zbanowanie. I może nie zauważyłeś ale to nie jest moja pierwsza skarga bo mam ich bardzo dużo
@UP ... Może byś tak nie nabijał postów i to jeszcze takimi żałosnymi postami... Jeszcze troche a bylby odkop.
A wygląda jak by była twoja 1 ale nie będę się z tobą klocic ponieważ nie o to tutaj chodzić wie ndz skończmy ten temat ok są sprawy ważniejsze od tego ja wnoszę o to aby gracze który obrażali tomek4115 zostali zbanowani za złamanie regulaminu i proszę o zamknięcie wątku
(13-May-2015 16:19:16)SzybkiGuli napisał(a): [ -> ]@UP ... Może byś tak nie nabijał postów i to jeszcze takimi żałosnymi postami... Jeszcze troche a bylby odkop.
Czy ciebie pokur*** ten temat jest dodany wczoraj gówno mnie obchodzi twoje zdanie czekam tylko aż ktoś to rozpatrzy jedynym żałosnym postem jest twój.