MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
4.Na serwerze zabrania się używania wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszystkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.

8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray nie dotyczy OptiFine oraz Rei's Minimap). Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.

Zostałem sprawdzony przez Admina Tymek77 i mimo iż stwierdził że jestem czysty to dostałem bana za czity, których nigdy na tym serwerze nie używałem. Nie miałem odpalonych żadnych czitów ani ich nie używałem, lecz dostałem za to bana...
Przyznaje ,że miałem jakieś stare foldery po huzuni i nodusie, lecz nawet ich nie otworzył i dostałem bana za posiadanie czitów na komputerze... Jest coś takiego jak pusty folder. Wink

Ogólnie rzecz biorąc administracja na serwerze działa tak ,że wszystkich normalnych graczy potrafia sprawdzić i w 95% wychodzi ,ze czysty a gościu który na aurze zabija 3 typów jest przez nich ignorowany mimo iż skarzy sie na Niego 10 osób. Ludzie....
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie