MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie działa mi BWM Real Life
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć z tej strony Maciek1944 mam problem z BWN na Real Life kupiłem BMW z allegro i mi nie działa
Piszę mi tak You don't have permission for this area - Nie masz uprawnień do tego obszaru
O co chodzi proszę o pomoc

SS: http://ifotos.pl/z/qperweq

potem poszedłem do mojego mieszkania postawiłem BMW i znikło
Może na tym obsarze nie można stawiać pojazdów?
[quote='MrNed' pid='259668' dateline='1499898854']
Może na tym obsarze nie można stawiać pojazdów?
[/quo

Na całej mapie nie mogę go postawić
No to nie wiem :/
A na jakim serwerze masz ten problem ?
(13-July-2017 08:27:04)KalisPro napisał(a): [ -> ]A na jakim serwerze masz ten problem ?

Mineserwer.pl Real Life
jest taka możliwość że dostane nowe BMW lub zwrot pieniędzy ?
nie ma w tym nic dziwnego probujesz postawic figurke samochodu ktora z samochodem bmw nie ma nic wspolnego. BMW mozesz zakupic jedynie w sklepie samochodowym i przywolac komenda /auta
(13-July-2017 14:00:33)Admin napisał(a): [ -> ]nie ma w tym nic dziwnego probujesz postawic figurke samochodu ktora z samochodem bmw nie ma nic wspolnego. BMW mozesz zakupic jedynie w sklepie samochodowym i przywolac komenda /auta

Aha a mógł bym odzyskać kasę ? bo straciłem 10k? I jeszcze przecież położyłem w mieszkaniu BMW i znikła
Skoro byles na tyle naiwny zeby za to tyle zaplacic to mozesz miec pretensje tylko do siebie, watpie aby sprzedajacy ci cokolwiek zwrocił. Generalnie z takim przedmiotem nic nie zrobisz możesz go mieć tylko w eq, przy próbie połozenia zniknie. Zadnych Aut z modeli nie da sie kupic od graczy, mozna je zakupic wylacznie w sklepie samochodowym.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie