MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [OToKoxXD]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick w grze DemonNinji123
Nick Osoby Posądzonej: OToKoxXD
Data zdarzenia: Od KIlku Dni
Dokładny Opis: Gracz OToKoxXD mA około 151 Multikont na kazdym cheatuje i jest zbanowany Prosze o pomoc.
DOWODY : https://zapodaj.net/c81438c615fc4.png.html BOZE ALE KŁAMCA ZAWSZE CHEATUJE GOSIA TO WIDZI
Wymiar Kary Perm + BANIP Big Grin Na minefoxie typ dostal ;D
serwer : MINESERWER.pL POLECAM KANAŁ SZYBKIBANAN I KALISPRO (To dla info Big Grin)
Potwierdzam ten gracz bardzo ale to bardzo denerwuje i mnie aż krew zalewa na jego widok i ogólnie nie da sie grać byłem cały w eq żelaznym prot 2 miałem prawie całe hp a on mnie dojechał naprawde JEST TOKSYCZNY on miał drewniany miecz....
(12-July-2017 21:44:20)Marow2 napisał(a): [ -> ]Potwierdzam ten gracz bardzo ale to bardzo denerwuje i mnie aż krew zalewa na jego widok i ogólnie nie da sie grać byłem cały w eq żelaznym prot 2 miałem prawie całe hp a on mnie dojechał naprawde JEST TOKSYCZNY

#on to RAK
Bana IP raczej nie dostanie, ponieważ często kilka osób ma wspólne IP. Ban IP jest tylko w sytuacjach bardzo szkodzących serwerowi. @up Mimo to, że czituje nie powinieneś go wyzywać od raka, bo ci też może się oberwać. Poza tym nie ma podstaw do jego zbanowania, gdyż nie ma na to dowodów.
(12-July-2017 22:10:14)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Bana IP raczej nie dostanie, ponieważ często kilka osób ma wspólne IP. Ban IP jest tylko w sytuacjach bardzo szkodzących serwerowi. @up Mimo to, że czituje nie powinieneś go wyzywać od raka, bo ci też może się oberwać. Poza tym nie ma podstaw do jego zbanowania, gdyż nie ma na to dowodów.

KIlka sławnych osób na WD już chce skonczyc na mineserwerze przez to ze sami cheaterzy tu grajo
To nie znaczy, że można mu dać ip
Emm na tym ss nie ma dowodów

24h na dostarczenie dowodów inaczej skarga leci do kosza
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie