MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] x__szuli__x
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: x__szuli__x
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostalem nieslusznego bana, dokladniej: Jeden gracz na creative mnie zapytal czy moge z nim pogadać na teamspeaku. Stwierdzilem, ze ok ale pod warunkiem ze wbije na mojego teamspeaka. Kazalem mu sie do mnie teleportowac. Probowalem mu podac ip na msg, ksiazka lub tabliczka lecz to nic nie dawalo. Kiedy kolejny raz sprobowalem mu wyslac na msg, dostalem bana. Co innego gdybym reklamowal na czacie ip serwera ts - to bylby ban sluszny. Ale nie mialem nawet mozliwosci podania ip
Treść Bana: Zostales zbanowany na zawsze przez Dzeremi500 za Reklama Regulamin Złamany! Odbanuj sie [...]
Osoba banująca: Dzeremi500
Serwer: minefox.pl
Zdarzenie mialo dokladnie miejsce na serwerze Creative I.
Za podanie ip innego serwera TS3 jest ban permanentny, niezależnie, czy podałeś na globalnym czacie, czy na /msg. Było nie podawać swojego serwera TS, byś nie miał bana.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie