MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem, Z wyspą! Help
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż mam problem ponieważ,Nie było mnie trochę na WaterBlocku Smile I weszłam wpisałam ./is home i nie mogę mam dowód. http://imgur.com/a/LhkZg HuhHuh Bardzo bym prosiła o pomoc :V , Pare dni wcześniej tepłam sie do koleżanki która tam była gdy sie już tepłam zobaczyłam że nie mogę nic otworzyć nawet, Proszę o pomoc ;/ Sad
Jeśli nie było Cię dłużej niż 80 dni na Waterblocku wyspy są usuwane. Natomiast w ostatnich dniach się nie logowałaś na Waterblocka bo nie mam historii Twojej aktywnośći na WB. Chyba, że to było na innym koncie. Nie mniej jednak zgłoś się do mnie to spróbujemy sprawdzić, a jeśli "koleżanka" tam potrafi dojsć/tepnąć się lub cokolwiek to też można sprawdzić. Potrzebuje jedynie informacji od Ciebie na temat nicków.
(12-July-2017 13:41:10)Spinning napisał(a): [ -> ]Jeśli nie było Cię dłużej niż 80 dni na Waterblocku wyspy są usuwane. Natomiast w ostatnich dniach się nie logowałaś na Waterblocka bo nie mam historii Twojej aktywnośći na WB. Chyba, że to było na innym koncie. Nie mniej jednak zgłoś się do mnie to spróbujemy sprawdzić, a jeśli "koleżanka" tam potrafi dojsć/tepnąć się lub cokolwiek to też można sprawdzić. Potrzebuje jedynie informacji od Ciebie na temat nicków.

Chyba powyżej 2 miesięcy bo nie mogłam wejść bo miałam problem z Minecraftem,Co to WB?, Nie mam multikont,Okej gdzie mogę sie zgłosić, No koleżanka twierdzi że jej sie tam sethome usunął, jej nick oliwia121, A nie można jakoś przywrócić tej wyspy? strasznie jest wybudowana ;-; i tyle tam rzeczy i wgl :/
WB to skrót od Waterblock Wink Jeśli nadal potrzebujesz pomocy przyjdź na naszego TeamSpeak'a (mineserwer.pl) Vip #2 Ekipa Sky Block, tam postaramy się Tobie pomóc Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie