MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem ts3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć, chciałem sobie zakupić betatestera na legendpvp. Spytałem się czy da się go kupić przez psc. Dostałem odpowiedź, że jeśli chcę kupić psc to muszę się zgłosić na ts3, wszystko fajnie, pięknie, lecz jest jedno ale. Na skype mikrofon mi działa, a na ts3 już nie... Czyli na skype mnie słyszą koledzy, a na ts3 już nie. Wie ktoś co z tym zrobić?
Sprawdź dobrze w ustawienia wczoraj miałem to samo i okazało się problem w ustawieniach.
Wydaję mi się, że wszystko jest dobrze...
Mikrofon może być na:
a) wychwytywanie głosu
b) na przycisk
c) ciągle włączony.
Musisz po prostu poszperać w ustawieniach i skonfigurować sobie mikro pod siebie.
To idę szukać xd
Ustawienia > Opcje > Przechwytywanie > Naciśnij i mów/Wykrywanie głosem/Transmisja ciągła
Naciśnij i mów : Musisz podporządkować przycisk na klawiaturze i gdy chcesz coś powiedzieć musisz go trzymać włączonego.
Wykrywanie głosem : Nie musisz nic klikać, wystarczy że coś powiesz i słychać.
Transmisją ciągła : Jako doświadczony użytkownik TS3, nie polecam, wykrywa ciągle głos w pokoju, przez co mogą być szumy i inne dziwne dźwięki.
Jakbyś miał pytania to pisz Wink
Słuchaj na mineserwer.pl/sklep jest wystawiony za PSC beta-tester nie musisz na ts Smile
Tylko, że na mineserwerze jest zajęty mój nick :o
jak masz zajety nick jedyne to musisz zmienic konto ;P
No to jutro sobie kupuję betatestera heh Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie