MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycje (Telefon, Bomby samochodowe)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Kiedyś parę miesięcy temu na GTA zostały dodane Bomby samochodowe, C4 i nalot powietrzny.
Jednakże można je zdobyć tylko w jeden sposób, mianowicie poprzez skrzynkę z akcesoriami w kasynie, co za tym idzie bardzo ciężko jest je zdobyć i praktycznie dodanie ich nic nie zmieniło bo nikt ich nie używa, bo ciężko jest je zdobyć.
Było w planach, aby można było je kupić u jakiegoś npc, albo w sklepie u Policjanta, jednakże nigdy coś takiego się nie pojawiło i zostało tak do dziś.
Prosił bym o jakąś zmianę w tym zakresie.

Co do Telefonów. Jak wiadomo mamy tam 5 opcji (Broń i uzbrojenie, restauracja, doktor, taxi, samochody). Jednakże moim zdaniem brakuje tam jednej opcji, która była by chyba najczęściej używana, czyli autobus. Telefon daje duże udogodnienie, jednakże moim zdanie autobus również powinien się tam znajdować, ponieważ korzysta się z niego najczęściej z tych wszystkich opcji, lecz go tam nie ma i i tak trzeba lecieć na przystanek. Na RealLife jest możliwość korzystania z autobusu poprzez telefon, więc tu też mogło by tak być.
Telefon, bądź Zhackowany telefon jest bardzo ciężko zdobyć i moim zdaniem nie było by to zbyt op, lecz faktycznie wtedy telefon był by naprawdę użyteczny.
Widząc pierwsze kilka zdań pomyślałem, że nawiążesz do klejnotów z propozycją, a może za klejnoty będzie można je wymienić czy coś, ale nie ;p. Z tym telefonem to nawet pomysł warty uwagi i uważam, że jak najbardziej na +
Ja jak i pewnie kilku innych graczy nawet nie użyłbym takiej broni rzadkiej, bo bym ją stracił, służyłaby mi ona tylko do tego by się nią chwalić xD
Wielkie tak, zawsze uważałem tak samo jak ty z tym kasynem.
@Refresh
Na TAK powody u innych xdddddd
Jestem na tak, ponieważ to dobry pomysł i by nowi gracze nie musieli szukać przystanku autobusowego. łap plusa.
Jestem na TAK
Pan @up wytłumaczył czemu.
(14-July-2017 16:11:25)sebastian12 napisał(a): [ -> ]by nowi gracze nie musieli szukać przystanku autobusowego.

No akurat nie o to mi w tej zmianie chodziło bo nowy gracz raczej nie zdobędzie telefonu czy tym bardziej zhackowanego telefonu na start.
Nawet wprawionemu graaczowi ciężko jest taki telefon zdobyć ponieważ ma on swoją cenę Tongue
Jestem jak najbardziej na tak. Było by to bardzo przydatne.
@Refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie