Za każde zabicie amazonki lub dwóch mój level wzrasta o 1. Wydaje mi się, że to raczej nie jest normalne, a ludzie podejrzewają mnie o cheaty (chociaż ich nie posiadam). Mam nadzieję, że da się coś z tym zrobić.
Wypisuje ci na czacie że masz lvl up ?
Czy też na miejscu pokazującym ilość expa w normalnym MC
(11-July-2017 14:55:25)__v0lbixer__ napisał(a): [ -> ]Wypisuje ci na czacie że masz lvl up ?
Czy też na miejscu pokazującym ilość expa w normalnym MC
Na chacie i na miejscu expa
Widzialem Jak W moment na Chat bylo widac ze Wbil 2 lvl'e pod rzad {kilka sec odstepu} wiec jest bug napewno bo o cheaty go nie podejzewam bo nie ma cheatow na zwiekszanie lvl'a
Taki bug raczej nie mógł powstać sam z siebie, bo z tego co wiem na trybie w najbliższym czasie nie było nic zmieniane. Pewnie gracz przypadkowo wywołał tego buga nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Gratulacje za szczerość i odwagę by się przyznać, inni by pewnie ukryli to dla siebie, masz za to plusika.
obastawiam tak jak kami ze gosc nie gral bardzo dawno, w miedzy czasy pojawily sie updaty ktore wymagaly mniejszej ilosci expa wiec przez kilka zabic lvl bedzie rosl aby sie unormowal do uzbieranego expa. Zaden bug.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!