MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mapka na serwer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[/font]Mam taki pomysł dla pomocników aby powstała nowa mapa lepsza niż te bo od 2 miesięcy zauważyłem że jest tylko mapa Królestwo i KrólestwoV2 a chcę aby w końcu zrobili nową mapę bo tylko królestwo i królestwo a chcę w końcu zagrać na wieś

Więc przyda się 5 mapa np dajmy księżyć albo bezludna wyspa albo np królestwo wody że diaxy są pod wodą

Big GrinBig GrinZBig Grin POlecam pomocnikom
Pomogłem?Smile zainspirowałem?Smile daj diaxa Shy jak chcesz prywatną pisz na PW.
Zanim cokolwiek zamieścisz, przeczytaj to 5x
Cytat:(...)aby powstała nowa mapa lepsza niż te bo od 2 miesięcy zauważyłem że jest tylko mapa Królestwo i KrólestwoV2 (...)a chcę w końcu zagrać na wieś
Chcesz zagrać na Mapie wieś, więc niech powstanie dodatkowa mapa. Obecnie są słabe moce przerobowe u pomocników, chcesz - zrób mapę sam.
Ja robię mapke jestem w trakcie robienia Smile

Już Nie
Przydała by się nowa mapka.
Jakby Kalis zrobił konkurs,kto zrobi najładniejszą mapkę,dostanie
VIP'a na jakiś czas.
Piotrovsky jak ja moge holera robić mape skoro i tak jak bym zrobił to byś cie powiedzieli ((co to ma być jak ty możesz do nas z tym przychodzić napewno tak powiecie a inni będą obrażać żę brzydko ze zrobią taką w 1 dzień a ja robie w 4 miesiące możę wiecej!!!!

Sad[/align]więc coś takiego Big Grin zapowiedzą i obrażą moją reputacjęSad
ender
Poco te (( jak nie wstawiłaś))
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie