Witam znalazłem błąd przez którego straciłem cenne przedmioty na RPG nie wchodziłem na serwer przez kilka dni konkretnie 6 dni. Gdy po 6 dniach wszedłem na serwer i miałem chęć cos sprzedać sięgnąłem po mój plecak i na 100% to był mój i nagle wyskoczył mi komunikat: BackPAck does not Exist czyli że nie istnieje rozumiałbym to gdybym nie wbijał przez kilka tygodni ale 6 dni i mój plecak nie istnieje nie rozumiem w końcu czy to jest bug czy może zamierzone działanie serwera to o plecakach a teraz umiejetnosci czyli skille za $$$ kupiłem umiejetnosć za 100k$ i było wszystko dobrze ale minął dzień,dwa,trzy i zobaczyłem że nie wchodzą mi kryty czyli te uderzenia z zakupionej umiejetnosci naprawdę proszę o naprawę tego ponieważ straciłem Pieniądze oraz cenne itemy w plecakach :/ nick w grze: NenteO
Minefox.pl
Administracja bez dowodów ci nie uwieży :/
(Chyba)
(14-July-2017 11:46:22)MrNed napisał(a): [ -> ]Administracja bez dowodów ci nie uwieży :/
(Chyba)
Gdyby chociaż administracja zainteresowała się tym co napisałem to oczywiscie że pokażę dowody -,-
Bug z plecakami występuje od dłuższego czasu po pewnym czasie się odbuguje to że ciebie niebyło na serwie przez 6 dni nie ma żadnego znaczenia.
A co do skili za 100k jest 5/6% nie pamiętam dokładnie
Może masz po prostu pecha.
Wracając do plecaków banan mówił że zmieni pluginy na plecaki jeżeli będziemy tego chcieć.
Ale wtedy plecaki wraz z itami w środku (no chyba że wcześniej wszystko wyjmiesz) zostaną usunięte.
Dobra, co do skilla powiedz, czy je dodawałeś za pomocą komendy /umiejetnosci, czy poprzez trenera? Sam rok temu miałem taką sytuację, że jak kupowałem skilla poprzez /umiejetnosci to po wyjściu z serwera resetowało, a jak zrobiłem poprzez trenera to wszystko pięknie działało. Sprawdź też przy użyciu komendy /statystyki, czy nie masz tych umiejętności wykupionych (możesz mieć nie farta i po prostu ci nie wchodzą krytyki).
Kupiłem umiejętności gdy zostały dodane tak jak Ty rok temu i nie było wtedy trenera zrobię to co mi kazaleś
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.