Nazwa użytkownika zbanowanego: TheRedderCrafter
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: zbanowano mnie za cheaty ,których nie mam
Treść Bana: "zostałeś zbanowany na zawsze przez minekosik za cheaty Regulamin złamany odbanuj sie, wyślij sms MSBAN.thereddercrafter na numer 92045 (koszt 24,60zł).
Osoba banująca: minekosik
Serwer: mineserwer
A istnieją jakieś dowody potwierdzające to, że nie miałeś cheatów? Raczej bez dowodów nic nie zrobisz, minekosik pewnie i tak udowodni, że jednak te cheaty były.
(10-July-2017 12:45:30)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]A istnieją jakieś dowody potwierdzające to, że nie miałeś cheatów? Raczej bez dowodów nic nie zrobisz, minekosik pewnie i tak udowodni, że jednak te cheaty były.
są mój brat, moi koledzy
kontakt skype THE REDDER CRAFTER
Skype po fakcie się i tak na nic nie zda, bo mogłeś je skasować. Brat ani koledzy mogą nie być uczciwi, musi być to film lub ss.
(10-July-2017 12:49:39)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Skype po fakcie się i tak na nic nie zda, bo mogłeś je skasować. Brat ani koledzy mogą nie być uczciwi, musi być to film lub ss.
to jak kurwa mam udowodnić jak kurwa nie mam o tym filmu !!!!!!!!!!!!!!!!
nie dość ze ban na serwerze to jeszcze ban na forum, skoro nie potrafisz się zachować i nie dorosłeś do korzystania z niego.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera