MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:DzikWLesie
Jesteś recydywistą?: Czy miałem bana wcześniej? Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana:Gdyż wydałem na niego kase na vipa i szkoda by mi było go stracic za NIC.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez lokwsn za Podteksty Erotyczne REgulamin Złamany! Odbanuj sie,wyslij sms MSBAN.dzikwlesie na numer 92045 (koszt 24,60zł)
Osoba banująca:Lokwsn
Serwer:Survival

Niema dowodów ze tak pisałem + gdy dzieci przeklinają na czacie nie dostają bana mam swiadków dość sporo+ stara vipa za nic
Admin bez dowodów banuje i wyłudza zarobek smsem na unbana.Smile
DzikWLesie administracja ma dowody, chcesz wiedzieć jakie?... Mają logi serwera tam wszystko jest pisane co pisałeś i inni co pisali. Administracja nie zauważyła może, że inni gracze pisali.
1 tekst. Brawo dla administracji! To nie podtekst tylko wy to uważacie jako podtekst. Dzieci mogą sie obrażać wyzywac od np. Kurw,śmieci,pedałów,oszustow i na nich niema skargi .Smile
@up2 Nie wypowiadaj się jak nie znasz sprawy.
@topic http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-MS-40451 , Ub nie będzie, Odrzucam.
Sa na nie skargi, cały dział skargi/odbanowania jest tym wypełniony.
"Jebałbym" to według ciebie nie jest obraza? To radze ci nie grać na tym serwerze skoro tak uważasz i wolisz sie kłócić kiedy wszystko widać czarno na białym
Dlaczego ja dostaje Bana za podteksty? Inni sie obrażają wyzywają od kurw smieci i bana dostaje ja a oni sobie chodza spokojnie bez bana?

Oczywiscie glupio postąpiłem ale poniosło mnie za co przepraszam klaudieBig Grin Szkoda mi vipa..
Każdy powinien dostać 2 szanseSmile!
Złóż skargę w tym dziale...
Drugiej szansy nie dostaniesz
Admini zawsze mają racje kiedy nawet niemają brawo.
Zgaduje ze wiekszosc niema powyzej 16 lat dlatego chce zeby kalis wypowiedzial sie w tym temacie bo chyba jako jedyny jest dorosły.

TO nie jest obraza wręcz komplement. Jebalbym moze sugerowac ze mi sie podoba jak i jest śliczna Smile
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie