Nazwa użytkownika zbanowanego: MonsterDraogn_xD
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Nie Grałem Na Gta Od Listopada A Pozatym Nie Bugowałem Banków Bo Nie Wiedziałem Jak Ale Gdybym Wiedział To Bym Nie Korzystał Ani Nikomu Nie Pokazywał I Zgłosił Bym Na Forum! Proszę O Odbanowanie Ponieważ Nie Gram Na GTA Tylko Na RPG I Wojownicy VS Potwory 2
Treść Bana: Zostałeś Zbanowany Na Zawsze Przez SzybkiBanan Za Bugowanie Banków Regulamin Złamany!
Osoba banująca: SzybkiBanan
Serwer: MineSerwer.Pl
(08-July-2017 15:36:07)VeXeLeQ napisał(a): [ -> ]Prośbę o UB składamy do 7 dni po otrzymaniu bana, dodatkowo tutaj stała się podobna sytuacja, wyjaśniona przez szybkiego http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-Unb...#pid257231
Ale Nie Rozumiem Oco Tutaj Chodzi Ja Nie Bugowałem A Tak Wogule Nie Grałem Przez en Rok Szkolny. Proszę O Wytłumaczenia.
"Ponieważ Nie Grałem Na Gta Od Listopada"
Możesz powiedzieć kiedy dokładnie go dostałeś?
@VeXeLeQ chodzi o to, że gracz nie grał przez ten czas na tym trybie, nie chodzi tu o cały serwer.
(08-July-2017 16:01:09)Jamakoshi2012 napisał(a): [ -> ]"Ponieważ Nie Grałem Na Gta Od Listopada"
Możesz powiedzieć kiedy dokładnie go dostałeś?
@VeXeLeQ chodzi o to, że gracz nie grał przez ten czas na tym trybie, nie chodzi tu o cały serwer.
Nie Wiem Kiedy Go Dostałem Bo Nie Grałem W MineCrafta Od Listopada Ponieważ Miałem Zadużo Zajęć I Nie Miałem Czasu Wbiłem Jakiś 4 Dni Temu Na Serwer : MineSerwer.pl I Pisało Mi Że Dostałem Bana A Jak Ktoś Wchodził Na Moje Konto To Ja Nic Nie Wiedziałem Bo Laptopa Pożyczam Znajomym Bo Oni Nie Mają MineCrafta Premium Żeby Grać Na Serwerze ******.
Proszę O Wyjaśnienie Całej Sprawy Poniewarz Lubie Grać Na RPG Oraz W VS P 1 Oraz Nie Chcę Mieć Opini Oszusta Ani Itp.
Zacznijmy od tego że z dużej litery zaczyna się zdania a nie słowa.
Skoro pożyczasz komputer innym to dostałeś bana za którąś z tych osób. Nas nie interesuje kto w tedy był udostępniłeś to konto. Osoba która miała do niego dostęp widać nie była na tyle mądra i zaufana żeby jej powierzać konto.
Dodam że żeby grać na serwerach z sieci Banana nie jest potrzebna premka. Więc po ub możesz się zgłosić do osoby która bugowała na twoim koncie. Skoro zbanował Cie Banan to powody ku temu musiał mieć. Odrzucam
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera