MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy Real Life MineSerwer MineFox McSurvi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie,

jak dobrze wiecie na minecraftowo powstał nowy real life, regularnie pytacie mnie kiedy powstanie on na pozostalych serwerach ale nie planuje startować tej samej paczki gdzie indziej, rozważam aktualizacje (bez zmiany mapy, wylacznie rozbudowa) + nową edycję na serwerach MineSerwer MineFox McSurvi z uwagi na przestarzałą ekonomie oraz błędy które przez rok mogłyby być wykorzystywane.

Korzyści z nowej edycji:

Nowa rywalizacja i rowne szanse dla wszystkich,
Nowe prace (wzorowane na real life 2.0 + cos extra),
Nowe systemy (stany postaci lub cos nowego),
Nowe propozycje które sami zaproponujecie

Istotną kwestią jest również czy serwer miałby działać wyłacznie na 1.8+ należy pamiętać że jeśli będzie on na 1.7 to większość funkcji modyfikacji działać nie będzie (choćby pojazdy).

Zapraszam do dyskusji i propozycji.
Ja bym aktualizował, ponieważ nie ma sensu stawiać nowego serwera, nowa maszyna, (chyba że serwer będzie jak LegendsPvP, jeden tryb na 5 serwerów, wtedy większą wydajność. Jeśli chodzi o wersję to postawiłbym na 1.8 ponieważ na 1.7 jak już napisałeś większość rzeczy nie będzie działać.
Większość graczy gra na wersjach: 1.7.x. Stary RL też na niej jest, więc uważam aby został na 1.7.
Zdecydowanie na 1.8 - będą działały pojazdy, podajże te napisy na ekranie, można też wzbogacić wtedy mapkę o banery itp..
Co do propozycji - proponuję zmienić ceny działek/usprawnić je jakoś, ponieważ na starym RL zjały one praktycznie pustką.
(07-July-2017 12:30:49)Anty napisał(a): [ -> ]Zdecydowanie na 1.8 - będą działały pojazdy, podajże te napisy na ekranie, można też wzbogacić wtedy mapkę o banery itp..
Co do propozycji - proponuję zmienić ceny działek/usprawnić je jakoś, ponieważ na starym RL zjały one praktycznie pustką.

ceny moga zostac, wystarczy podniesc zarobki Smile
Fajnie byłoby też wprowadzić trochę więcej rzeczy typu Vader, tylko coś bardziej przyziemnego, np. Fontanna Szczęścia (wrzucasz monetę klikając na tabliczkę i pobiera Ci np. 5$). Oprócz tego mam nadzieję, że te nowe zawody będą dość ciekawe i nieco inne niż na RealLife 2.0. Wink
pomysł fontanny szczęścia bardzo fajny Smile
A po tej aktualizacji to zostaną takie rzeczy jak boskie na WD ?

a co do tematu ja bardzo się przyzwyczaiłem do 1.7, ale jeśli będą występować bugi,błędy to niech serwer będzie na 1.8
Nie podoba to mi się a ni moim kolegą moim zdaniem powinien zostac ten co jest [/b]
@up totalny bezsens jeśli mam wybierać pomiędzy 1.7 a 1.8 wybieram 1.8 masz na 1.8 wiele możliwośći np. Pojazdy tak jak napisał @up 6 mogąbyćteż Banery Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie