MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] nie wytrzymam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio gdy grałem na wojownicy dusz wyszłem z gry a byłem schowany poprostu pod ziemią i chciałem się wylogować i wologowałem się i jak wróciłem po 5 minutach pisze wylogowałeś się i ktoś cię zabił miałęm boskie oprócz vortexa i cały diax set oprócz hełmu i któś mnie zabił podejrzewa,Dodgy że ten koleś urzył (P) w huzuni i pokazały mu się pogrubione nicki i zobaczył mnie to był koszmar chciałbym aby to zostało zmienione i gdy się wylogujesz postać zniknie a jak wejdziesz pojawisz się na spawn ze swoimi itami Smile i to by było fajne a tak to poco wychodzić najlepiej nie wychodzić i schować się przed wrogiem ale nie Big Grin wylogowywać sięIdea trzeba mieć rozum Dodgy
1.Wiesz co to log podczas pvp?
2.Skąd wiesz że takowy cheat znajduje się pod przyciskiem P?
3.Wstawiając tyle niepotrzebnych emotek ujmujesz powagi z tekstu
4.Kiedy się wylogujesz postać znika.... Jeśli wyszedłeś z serwera postać może zostać tylko przez krótki czas w wypadku kiedy zcrashowało ci mc.
ODtego jest relog

Up zna to z huzuni i nodusa bo za to dostał bana u nas i tego uzywal Wink
(11-May-2015 15:22:23)Arih napisał(a): [ -> ]ODtego jest relog

Up zna to z huzuni i nodusa bo za to dostał bana u nas i tego uzywal Wink

Ale już z niego nie korzystam mam fair komputer bez huzuni ale tera już sie nie przyda bo koxy uciekają jak mialem huzuni a teraz będę ich gonił bez huzuni.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ale się przydało ale nie na długoTongue
Przekierowanie