MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć nie pasuje to do innych działów więc napisze to tutaj.
Wiecie może dlaczego nie zapisują mi się screenshods czy jakoś tak chce go zrobić sprawdzam w folderze a tam go niema nie wiem doradzicie mi? bo chciałbym zgłaszać na forum wulgaryzmy a nie mogę liczę na szybka odp. Do widzenia Pozdrawiam HeavenX320
Napewno robisz screenshoty klawiszem F2? Jeśli tak i na chatcie pokazuje się informacja "ScreenShot został zapisany jako ........." (czy jakoś tak) to powinno zapisywać się to w folderze %appdata% -> .minecraft -> screenshots
Jeśli informacja ta nie pokazuje się, prawdopodobnie masz przestawiony klawisz do robienia ScreenShotów w opcjach sterowania na inny. Poszukaj go i ustaw na odpowiadający ci. Jeśli problem dalej występuje, daj znać w tym wątku.
(05-July-2017 10:14:29)kiroPL napisał(a): [ -> ]Napewno robisz screenshoty klawiszem F2? Jeśli tak i na chatcie pokazuje się informacja "ScreenShot został zapisany jako ........." (czy jakoś tak) to powinno zapisywać się to w folderze %appdata% -> .minecraft -> screenshots
Jeśli informacja ta nie pokazuje się, prawdopodobnie masz przestawiony klawisz do robienia ScreenShotów w opcjach sterowania na inny. Poszukaj go i ustaw na odpowiadający ci. Jeśli problem dalej występuje, daj znać w tym wątku.

Kiro już wszystko działa sprawdziłem jedną opcje wiesz jaką? bo ja mam dwa launchery i i robiąc ss nie do tego wchodziłem po prostu zapiały się w screnshots w folderze MC launcher a ja ich szukałem w .Minecraft ale dzięki za pomoc
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie