Nazwa użytkownika zbanowanego:krylion456
Jesteś recydywistą?:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ mam dowody,że mój brat na moim koncie nie obrażał dowody są logi.
Treść Bana:zostałem zbanowany za obraze,wyzwiska
Osoba banująca:Camrakor_13
Serwer:MineSerwer
----
Macie 2 komputery czy z jednego korzystacie?
ja mam toshiba a te logi z lenovo
[11:39:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] Organizator Vark123 : /msg Camrakor_13 znow go wywalilo?
[11:39:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Organizator Vark123 -> Ja] znow go wywalilo?
[11:39:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] NCP: x_Crafter_x failed Direction: tried to interact with a block out of their line of sight. VL 10.
[11:39:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik Oliwka12 ? xDD
[11:39:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik ErlPl : /r ;
[11:39:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik Mecus93 ? Minionek jezeli nie jestes
[11:39:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik ErlPl : /r ;c
[11:39:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik krylion456 ? jak mam kurwa lagi spierdalam z tąd kurwa
[11:39:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] NCP: x_Crafter_x failed Direction: tried to interact with a block out of their line of sight. VL 12.
[11:39:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] krylion456 left the game.
[11:39:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik Mecus93 ? na liscie uczestnikow
[11:39:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] Uczestnik MevreyQ ? XDDD
[11:39:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] NCP: x_Crafter_x failed Direction: tried to interact with a block out of their line of sight. VL 13.
piotrovski jak logi wskazują że nie było bo wtedy dowodów niemiałem.Camrakor_!3 to co przeczytałęm to nie obraza to powinno być tempban
O ile na początku byłem jeszcze za tym, żeby Ci skrócić tego bana, to teraz za te kłamstwa zapomnij.
Proszę, logi serwerowe potwierdzają to co dał Camrakor.
http://scr.hu/66gw/9ixxe
Widze że logi przerobione, po 11:39 już nie ma nic za to u mnie jakoś czarodziejsko wyczarowały się jeszcze twoje słowa.
Kłamstwa do tego hmm perm zasłużony.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera