Nazwa użytkownika zbanowanego:krylion456
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ zamieniłem się z bratem,żeby walczył za mnie gdybym wiedział,że zacznie na moim koncie wyzywać to bym mu nie podawał.Wy wiecie,że ja bym nie obraził.Bo się staram do administracji MineCraftowo.
Treść Bana:Zostałem zbanowany na zawsze,za obrazę,wyzwiska
Osoba banująca:Camrakor_13
Serwer:MineSerwer
(04-July-2017 11:46:48)sebastian12 napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego:krylion456
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ zamieniłem się z bratem,żeby walczył za mnie gdybym wiedział,że zacznie na moim koncie wyzywać to bym mu nie podawał.Wy wiecie,że ja bym nie obraził.Bo się staram do administracji MineCraftowo.
Treść Bana:Zostałem zbanowany na zawsze,za obrazę,wyzwiska
Osoba banująca:Camrakor_13
Serwer:MineSerwer
Jak to czytacie to jest to prawda zaczołem wyzywać dajcie mi bana Bartoszek456 za wyzywanie bo to moja wina
Bartoszek456 miałeś za mnie walczyć a nie wyzywać administracje,jak unbana nie dostanę dajesz kasę na unbana.
To nic nie zmienia że Brat grał, regulamin to regulamin i dobrze o tym wiesz.
(04-July-2017 11:50:51)sebastian12 napisał(a): [ -> ]Bartoszek456 miałeś za mnie walczyć a nie wyzywać administracje,jak unbana nie dostanę dajesz kasę na unbana.
nic nie będę bulił przepraszam ale nie dam kasy na unbana to moja wina i sie przyznaje
Nie ma znaczenia, czy to ty, brat, czy kot. Banujemy nick.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera