MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Drugie Średniowieczne miasto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Fajne Smile
Wow powiem, że bardzo i to bardzo pięknie zbudowane macie rękę do budowania Big Grin. Łapaj plusika.
No budowla piękna. Nie przejrzę wszystkich ss bo jest ich dużo, ale kilka przejrzałem no i budowla fajna Big Grin
Ładne +
No i znowu ja. Poproszę o ss tabliczki, wraz z budowlą, bo wierzyć mi się nie chce, że w 6 dni coś tak dużego zrobiliście, mnie by zajęło to z miesiąc codziennej pracy. (wiem, że może zrobiłeś to na singlu, ale jak na serwerze to poproszę o ss tabliczki)
Ładne dam ci plusa... wejdź na mój profil i wejdź na przedstaw siebie tam przeczytaj o mnie i daj rękę jak ci się spodoba
OBEJRZAŁEM WSZYSTKIE! Co do budowli - chłopie, ty i twoja ekipa macie talent do budowania (chyba i tak o tym wiesz xd), jak patrzę na to miasto to aż szczena opada. Strasznie spodobał mi się ten posąg tego rycerza na koniu z piaskowca xD Bez urazy, jednak nadal nie jest to DOSKONAŁE - nadal brakuje mi tu różnych bloków - na niektórych screenach jak się je włączy to aż... Fala bólu dla oczu, po prostu niektóre budowle mają za dużo SAMEGO bruku - mają jakieś tam cegły, ale moim zdaniem to nadal za mało, nadal to trochę razi w oczy xd Jak ju jesteśmy przy temacie cegieł i bruku - najbardziej z tego wszystkiego spodobały mi się chyba mury. Są przeepickie.
Podsumowując - cała praca prezentuje się nieziemsko. Ciesz się chłopie, że masz talent xd Zasłużony plus leci.

PS. Miałeś niezłego farta, że trafił ci się taki link XDDDDD - http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=SRAM
+ leci czekałem na tą drugą część
Dinner tobie by tyle to zajęło, mu tyle to nie zajmuje. Saba Dobrze i szybko buduje. Jest autorem większości budynków na spawnie Creative 3 na Mf.
Oczywiście za kolejny Wspaniały projekt i jego zrealizowanie leci + i czekamy na więcej takich epickich budowli.
Stron: 1 2
Przekierowanie