MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban] Kertix
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Kertix
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem go niesłusznie. Za taką treść powinienem dostać bana maksymalnie na 3 dni. Chociaż to też za dużo jak na jedno przekleństwo. Proszę o zdjęcie bana permanentnego i wyznaczenie mi innej kary.
Treść Bana: Straszenie, chamskie zachowanie, jak ci sie cos to nie graj
Osoba banująca: Vark123
Serwer: mineserwer.pl

Nie przypominam sobie żebym to pisał, ale dobrze, screenshot mówi sam za siebie, nie jestem niespełna rozumu, nie mam zamiaru się kłócić że tego nie pisałem... https://zapodaj.net/12c9965bc8f4e.png.html
Jednakże jestem pewien, że za takie słowa nie powinienem dostać bana permanentnego. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o unbana.

Pozdrawiam - Kertix
XDDDDDDDDDDDDD obraza serwera? obraza admina? Widac ze nie znasz regulaminu, za takie cos jest ban perm. Nieznajomosc regulaminu, nie zwalnia cie z jego przestrzegania.
"Za taką treść powinienem dostać bana maksymalnie na 3 dni."
A to skąd wywnioskowane? Gracze nie mają dostępu do taryfikatora. Jak najbardziej obraza serwera, ub nie będzie. Nie wspomnę o NOTORYCZNYCH i wielokrotnych wulgaryzmach i obrażaniu graczy!

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie