MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROBLEM] Brak administratora na WD.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Od jakiegoś czasu bardzo polubiłem tryb Wojownicy Dusz. Podczas rozgrywki występuje wiele osób z wspomagaczami. Niektórzy mają zmienne ip więc pomimo bana, mogą zakładać nowe konta. Bardzo prosiłbym o rekrutacje na policjanta specjalnie pod tryb WD. Wystarczy wejść na Wojowników i od razu gracze jak kkikus_ wręcz przyznają się do używania autorskich wspomagaczy, oraz do tego, że ma zmienne ip i dostał bana od Kalisa. Problem zdaje się być mały, lecz tak naprawdę jest ogromny. Proszę o działanie.

Z poważaniem.

EDIT: Jeżeli ktoś jest mego zdania, BARDZO PROSZĘ o podpisanie się pod tym postem.
Cytat:Bardzo prosiłbym o rekrutacje na policjanta specjalnie pod tryb WD

Niemożliwe... osoba która dostanie rangę Policjanta, ma go na każdym trybie i to od jej preferencji trybów zależy czy będzie grać na takim i takim trybie. Nie ma czegoś takiego jak rekrutacja tylko pod dany tryb. Jak już jest rekrutacja to globalnie na cały obszar serwera, wobec tego przyjmowani są gracze z bardziej ogólnym wyróżnieniem i aktywnością na serwerze.

Tak w sumie to rekrutacja nigdy nie dotyczy graczy którzy spędzić czas mogą tylko i wyłącznie na 1 trybie, a o reszcie mają zerowe pojęcie.

Naprawdę tyle osób ile przeczyta ten post, to proszę sobie wyobrazić jak wielka byłaby teraz ekipa, gdyby od rangi Policjanta każda jednorazowo wybrana osoba, pełniłaby tą funkcję na jednym trybie... To się naprawdę w głowie nie mieści. Gdyby był taki przypadek to najprawdopodobniej z każdej rekrutacji, musiałoby wyjść z niej prawie tyle osób, ile jest trybów (prawie tyle bo nie każdy tryb jest aż tak bardzo aktywny, wobec czego moderowanie tam teoretycznie wygasa). Taka ekipa to mało że byłaby prawie nie do ogarnięcia za pierwszym razem, co na dodatek wpłynęłoby też na użyteczność moderatorów (tu mowa o sytuacji gdzie sobie pomagamy na serwerze itd).

Na sam koniec - jeśli ktoś widzi osobę łamiącą regulamin, niech śmiało zgłasza czy to na forum z dowodami czy w trakcie gry na serwerze gdy podejrzany będzie online i znajdzie się moderatora który mógłby pomóc.

I tyle ode mnie Smile
Jestem za i tyle xd.
Pewnie robią też mk z boskimi itami itp.
I przenoszą je na konta z czitami.
Chyba każdy o tym wie.

Szymon widzisz z banami jest tak

Ban czasowy

Ban permanentny

Ban na IP

Widzisz faktycznie mogą jakoś zmieniać ip
Ale większość cziterów to głupie dzieci myślące że są fajne jak mają czity.
Ale nic nie potrafią więc gdyby były bany na ip
Cziterów było by mniej(chodzi mi o to że jeśli masz czity masz bana na ip)
Nieważne ile będzie osób w moderacji, zawsze może być przypadek że w danej chwili kogoś nie będzie na trybie. Nic na to nie poradzisz. Zawsze możesz poszukać o innych trybach/ściągnąć kogoś z moderacji na forum
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie