MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Miasto 2/2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Smile.
Czas na długo wyczekiwany projekt. Jest to druga część mojego miasta na Creative #1 na MineSerwer. Jeśli nie zobaczyłeś to zapraszam tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-Miasto-1-2 . Projekt wrzucam wcześniej i jest on trochę nie dokończony z powodu jutrzejszego resetu działek na Creative Sad. Post Kalisa odnośnie creative znajdziecie tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-Nowa-edycja-Creative . Zatem przechodzę do prezentacji.

1. Osiedle i metro:

[Obrazek: image.php?dm=MZ8P]

[Obrazek: image.php?dm=B1JW]

[Obrazek: image.php?dm=H872]

2. Pixelart, którego zbudowała mi koleżanka (ale wybrała miejsce :/). Postanowiłem nie niszczyć, ponieważ zmarnowałbym jej prace:

[Obrazek: image.php?dm=YK4D]

3. Kolej nadziemna:

[Obrazek: image.php?dm=63EH]

4. Restauracja StarBucks:

[Obrazek: image.php?dm=LPGS]

5. Mechanik samochodowy:

[Obrazek: image.php?dm=XGND]

6. Posterunek policji:

[Obrazek: image.php?dm=7HPF]

[Obrazek: image.php?dm=HBEF]

[Obrazek: image.php?dm=0JGB]

7. CPN (Stacja benzynowa):

[Obrazek: image.php?dm=DYTN]

Z mojej strony to tyle. Mam nadzieje, że się spodobało. Zostaw diax'a, będę wdzięczny ^^. Niebawem postaram się wrzucić coś nowego Smile.
Kozak miasto! Fajne to osiedle, metro i pixel art. Zresztą, cała reszta i tak spoko. Zasłużony plus.
Jednak szkoda, że Kalis robi nową edycje creative'a =/. Nie mogłem przez to dokończyć miasta, a miałem w planach zbudować remize OSP.
Cudowne <3
Masz ode mnie diaxa :>
Fajnie miasto? Chłopie buduj na singlu, a nie na serwerze, tak sie wlasnie konczy budowanie na serwerze, usnął Ci i co? I nic tylko puste ssy ;xxxxx Dlatego polecam budowanie na singlu. a miasto kozak.
Super miasto ale szkoda że był ten restart działek, bo też miałem miasto z kolegami +
@Dinner, "nje muf mi jak mam rzyć" XD. Ale dzięki za pozytywne przyjęcie Smile.
Miasto 10/10 ^^
Łap + Smile (Jeśli złapiesz xdd)
Przekierowanie