MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [skarga] JandiHD12 ziom999, czity?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Dzisiaj o 20:32 JandiHD12, ziom999 i ktoś jeszcze kogo nie zdążyłem spisać, stosując jakieś czity, weszli do serca mojej gildii KiWi i okradli wszystkie skrzynie. Wiem, że nikt ich nie tepnął, bo gildia jest tylko dwuosobowa i grałem tylko ja. Niektórzy z nich byli na zewnątrz cuboida we wnętrzu ziemi, co nie miało się prawa zdarzyć na normalnych zasadach gry, jeden był w środku. Cuboid był nienaruszony.
W tej sytuacji dalsza gra tutaj nie ma dla mnie sensu - po co 7 warstw obsa zalanego wodą, fortyfikacje, jeśli ktoś może wejść do środka czitami.
Proszę Administrację o sprawdzenie sprawy i ewentualną interwencję.

Marcin1974
Nie ma cheatow pozwalajacych na cos takiegi.
Albo ktos ich wczesniej tepnal, albo gdzies jest dziura.
Zaraz... Mogli tez sie wbic perlami. Wink
Na 100% nikt ich nie tepnął, nie ma takiej opcji. Perłami? do wnętrza ziemi i do obsydianowego jajka? jasne...
Musze się dowiedzieć jak oni to zrobili, inaczej gra nie ma dla mnie sensu.
Plugin Essentials ma swoje zasady, ma wiele zalet, lecz ma też wady. Znam ten triczek, wiem jak sie mogli wbic Smile jak sa 2 warstwy od podlogi to perlami sie nie da lecz jest na. to inny sposob. Wspolczuje Ci tego, że przez bugi zostales okradziony ;/
SUNSHOWER, to poradź jak się przed tym uchronić na przyszłość.
Zabuduj serce daj kilka warstw najlepiej obsa
możesz również wylać lawę tam gdzie masz serce, jak chcesz przeniesc /baza w inne miejsce wpisz /ustawbaze tam gdzie chcesz przeniesc. Zrob tez podwojna podloge albo i potrojna, najlepiej z obsydianu. Obsydian mozna niszczyc tnt, ale wagoniki z tnt na niego nie dzialaja, wiec bedziesz dobrze ubezpieczony Smile zrob tez fose na 1 kratke dookoła terenu gildi, lepiej nie wylewaj tam wody(ew. lawa)
. Utrudni to strzały z tnt i uniemożliwi wykonanie buga, którym mogli się tam dostać
Najlepiej zgłoś to Marcinie Kalisowi lub nnym adminom na pewno jakoś zaradzą ,ale wiedz że itów nie odzyskasz:admini nie odpowiadają za stracone itemy
Prawda server nie odpowiada za stracone itemy ale buga po wino się zgłaszać pomocnikom lub adminowi żeby takich sytuacji zapobiec
@UP
On już o tym wie. Dodgy
Stron: 1 2
Przekierowanie