MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zoorroxd v2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ponownie.
Poprzedni temat został zamknięty - piszę nowy.
Gracz, którego zgłosiłem zbanował SnowPL (+1) za cheaty (ten sam gracz, którego sprawdzał zoorroxd). Jak widać zoorroxd nie potrafi się wywiązywać ze swoich obowiązków, dlaczego otrzymał tą posadę? Bo dobrze napisał podanie? Wnoszę wniosek o ukaranie tego pomocnika degradacją/zawieszeniem lub czym innym.
klik
Każdemu się może coś przeoczyć bo ogólnie na Snooperze nic nie było oprócz optifine. Huzuni oraz skrypty miał w folderze pobrane więc coś to znaczy w %appdata% miał nodus. Możliwe że się on już przygotował na sprawdzenie i nie pomyślał że ktoś go sprawdzi 2 raz. Jak dla mnie nie ma co poruszać tematu ważne że ma bana i to najważniejsze.
Tak , wiem popełniłem błąd , jestem człowiekiem mogę się pomylić . Nie wiem nadal jak to możliwe ale przyznaję się do błędu .
Zorro jest też człowiekiem a człowiek to nie bóg. Jak mówiłem ma bana i to najważniejsze. Do zamknięcia wg mnie.
Macie rację, troszkę mnie poniosło. Takie pomyłki nie powinny mieć miejsca, ale jak już się zdarzyło to trudno Wink Następnym razem zoorroxd zapewne bardziej się postara Rolleyes
Pozdrawiam, Suns.
Zamykam.
Przekierowanie