MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dźwięk magnuma i amunicji do pistoletu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.
Mam propozycje, żeby zamienić dźwięki magnuma i jajka, bo dźwięk jajka jest nieco śmieszny oraz magnum też ma nie magnumowaty dzwięk. Myślę, że jak by się to zamieniło to byłoby dużo lepiej. Chodzi mi o dźwięk amunicji do pistoletu jak się ją rzuca (każdy powinien wiedzieć o co chodzi). Piszcie co o tym sądzicie. Tłumacząc z polskiego na nasze chodzi o to aby magnum miał dźwięk jaki teraz posiada amunicja do pistoletu, a amunicja do pistoletu niech dostanie dźwięk magnuma.
Bardzo mądry pomysł urban. Jestem za! Co za mądry gracz!
Też jestem za tym wątkiem dźwięk amunicji do pistoletu strasznie irytuje, szczególnie wtedy, gdy yakuz/wlochow jest kilku i w ciebie strzelają.
Z "jajkami" jestem za
Magnum - moze byc
też się zgadzam bo też mnie irytuje ten dzwiek snajperki z pistoletów Smile

pojawił się gdyż na początku pistolety miały być rzadką snajperką - dragon lorem ale po czasie zostało to wycofane, te dzwieki strzelajacych mafii wkrótce zostaną wycofane.
gotowe, głos snajpery podczas strzelania pistoletem skasowany,
możecie sprawdzić.
A dzwiek magnuma będzie zmieniony. bo jak na razie nie jest za realistyczny xD...
dziwiek z ktorej broni dodac do magnum?
Do magnuma wydaje nam się, że pasowałby ten dźwięk co miała amunicja do pistoletu (ten co wszystkich denerwował, który usunąłeś)
W sumie juz nie wazne przerobilem to Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie