MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Autobus
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gdy usiądziemy w autobusie na schodek nie teleportuje nas w miejsce, które wybraliśmy na przystanku tylko zostajemy w autobusie. Tak samo jest z spa, kinem i teatrem, gdy zakończy się pobyt, a siedzimy na schodku nie teleportuje nas.
Jeżeli piszesz wątek/zgłaszasz bug, upewnij się, że nie ma już podobnego posta na forum, bo jest, napisałem go jakiś miesiąc temu w wątku banana przeznaczonym do bugów na nowym rl. Nie da się tego usunąć, ale nie jest on też na tyle męczący by przeszkadzał w grze. Usiądziesz to nie tepa. Wniosek = nie siadaj.
(30-June-2017 23:27:17)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Jeżeli piszesz wątek/zgłaszasz bug, upewnij się, że nie ma już podobnego posta na forum, bo jest, napisałem go jakiś miesiąc temu w wątku banana przeznaczonym do bugów na nowym rl. Nie da się tego usunąć, ale nie jest on też na tyle męczący by przeszkadzał w grze. Usiądziesz to nie tepa. Wniosek = nie siadaj.

Przyznaje nie sprawdziłem czy jest taki wątek. Nie można po prostu wyłączyć opcji siadania?
Można, ale jest ona wprowadzona po to, by trochę urealniło to ten tryb, a to już wina gracza, że siada na schodek, po prostu nie siadaj i po problemie, tak można o wszystkim powiedzieć, usuń to bo jak się zrobiło tak to się buguje...
Lepiej nie siedzieć na schodku niż żeby były błędy na serwerze.
(01-July-2017 00:58:50)patryk000000 napisał(a): [ -> ]Lepiej nie siedzieć na schodku niż żeby były błędy na serwerze.

Prawda, nowy gracz wejdzie pójdzie do autobusu (jak zarobi albo ktoś mu da)
teleportuje sie do motelu(czy gdize indziej..) i siada na schodek i czeka, i czeka aż wychodzi albo żali się na czacie ile trwa teleport, nie moge sie teleportowac wlasnie dzisiaj były takie 2 sytuacje.
problem rozwiazany w autobusie juz nie siadziesz Smile
Przekierowanie