fajne czity na ss

po co ci było to f3 hmm.... żeby nie było widać huzunki?
(30-June-2017 21:01:37)RedOx_123 napisał(a): [ -> ]fajne czity na ss
po co ci było to f3 hmm.... żeby nie było widać huzunki?
Kliknij sobie f3 + b
Jestem na 1.10 tam nawet huzuni niema..
@up2
Nie nabijaj postów. Nie napisałeś niczego co byłoby związane z tematem.
@topic
Byłem przy całej sytuacji, helikopter rzeczywiście znikł.
FabLord, osobiście wierzę ci na słowo, ale ten screenshoot niczego nie udowadnia. Administracja i tak nie odda ci helikopteru, może jedynie spróbować wyeliminować ten bug, jeżeli będzie on poparty udowadniającymi coś ss'ami. Jest w nim tylko pokazane, że masz w ręce paczkę z helikopterem.
(30-June-2017 23:30:12)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]FabLord, osobiście wierzę ci na słowo, ale ten screenshoot niczego nie udowadnia. Administracja i tak nie odda ci helikopteru, może jedynie spróbować wyeliminować ten bug, jeżeli będzie on poparty udowadniającymi coś ss'ami. Jest w nim tylko pokazane, że masz w ręce paczkę z helikopterem.
"administracja nie odp za stracone itemy" wiem o tym, mogą sami sprawdzić niech banan se wezmie helke i wleci do wody..
Ale ja ci nie mówię, że kłamiesz, po prostu potrzebujesz dowodów na to, że ci się skasował, sama administracja nie będzie tego sprawdzać, bo ma za dużo na głowie. Poza tym wielokrotnie banan i kalis wspominali, że może się zbugować/zepsuć pojazd.
(01-July-2017 01:06:33)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Ale ja ci nie mówię, że kłamiesz, po prostu potrzebujesz dowodów na to, że ci się skasował, sama administracja nie będzie tego sprawdzać, bo ma za dużo na głowie. Poza tym wielokrotnie banan i kalis wspominali, że może się zbugować/zepsuć pojazd.
Lecialem do rybaka chcialem sprzedac ryby i wlecialem do jedno kratkowej wody i odrazu helikopter znikl, ja wiem ,ze mi wierzysz (chyba xd) dowodow nie mam bo jak, jak nie nagralem to nic nie zrobie.. Ale informuje o błędzie zeby administracja to naprawiła.
A w prawdziwym życiu jak wlecisz do wody helikopterem to co się dzieje ? Niszczy się, to samo ma miejsce na Real Life. Dlatego powstał serwis pojazdów koło banku aby naprawiać uszkodzone pojazdy, no ale ze twoj pojazd wybuchł wiec juz go nie masz.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!