MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Kertix
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Dinner
Nicki osób posądzonych: Kertix
Najdokładniejsza data zdarzenia: 30.06.2017
Opis zdarzenia: Gracz wyzywa moich rodziców, co jest chyba bardziej karane niż obraza samego gracza.(nie wiem czy jest to obraza, ale na pewno słowo "matce" oraz "zabrał hajs" mówią same za siebie. Jest to ewidentnie rozprzestrzenianie plotek na temat moich rodziców i samego mnie, czego chyba by sobie nikt nie zyczył.
Dowody: https://zapodaj.net/9745bf914db45.png.html
Sugerowany wymiar kary: Nie wiem.
Serwer: ms

PS. Gracz nie wie chyba co zrobił źle, więc najwyższy czas mu to uświadomić Wink
Chciałbym zaznaczyć, że mówiłem tylko prawdę. Typowy Dinner - pay2win i uważa się za BOGA który każe oddawać WSZYSTKO, łącznie z brońmi KAŻDEMU kogo napotka, albo dostanie dedy. Prędzej za to powinieneś dostać bana bez możliwości kupienia UB. Pozdrawiam.
(30-June-2017 12:47:25)Kertix napisał(a): [ -> ]Chciałbym zaznaczyć, że mówiłem tylko prawdę. Typowy Dinner - pay2win i uważa się za BOGA który każe oddawać WSZYSTKO, łącznie z brońmi KAŻDEMU kogo napotka, albo dostanie dedy. Prędzej za to powinieneś dostać bana bez możliwości kupienia UB. Pozdrawiam.
Widać, kto zna się na GTA. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak haracz? Pewnie nie, bo dopiero zacząłeś. Może nauczysz się z biegiem czasu.
Po pierwsze primo. Haracz to nie ja tylko mi. Po drugie ultrasimo. Nie mówi mi że nie znam się na GTA, bo grałem całą poprzednią edycję i miałem 17 zestawów najlepszych itemków (taktyki, wzmocnione czapy i zhakowane telefony też). Legenda minefoxa Wink Pozdrawiam i życzę ci niemiłego dnia Smile
@UP
Proszę udowodnij że posiadasz chociaż trzy wzmocnione hełmy i telefony, albo chociaż dwa. Na Minfox nowej edycji nie było więc powinieneś mieć dalej te przedmioty.
(Nie znoszę kłamców, którzy błędnym faktami atakują innych-udowodnisz zwrócę honor)
Emm... Za "Dinner zabrał hajs matce" chcesz kary jak za obrazę rodziny?
Sam gracz dostałby maksymalnie czasowego za spam i prowokowanie...
A ja powiem tak...
Zbanowany w innej skardze Smile
Więc i tak na jedno wychodzi Wink
Przekierowanie