Czesc. Jak juz pewnie wiecie serwer laguje jak skurwysyn, może by się ktoś tym zajął z łaski swojej, a nie tylko zbierał kaske z vipów i innych rzeczy?
Z tego co widziałem na serwerze jest masa pluginów, z czego 1/2 jest zbędna. Moby są wyłączone, cofki co 30s, 2k pingu, TPS spada do 17 co pare minut, ogólnie totalny rozpierdol. Nic się nie da robić na serwerze. Dodatkowo rzadko wchodzą 'Pomocnicy', na czacie jest spam, nikt tego nie ogarnia.
PS. Gram już tydzień i nie widziałem jeszcze admina na serwerze.
Nie widziałeś mimo tego że grają.
Apeluję do Kalisa aby dodał rangi widoczne z napisem (Pomocnik) <Nick> i jeszcze aby był kolor.
Jest tak na lobby, jest tak na WvsP to dlaczego ma nie być na WD albo Jail itp...?
Później takie sytuacje wychodzą że nie wiadomo czy to pomocnik czy to gracz.
Ps. Grałem 5 mies zanim zobaczyłem kogoś z administracji.
1 . Pomocnicy nie wchodzą żadko . Można ich nawet dość często spotkać .
2 . Nie ma wielu '' zbędnych'' pluginów
3 . Jeśli naprawde jest jak piszesz , to wina częściowo twojego komputera . U mnie wszystko chodzi w miare dobrze .
4 . '' Nic się nie da zrobić na serwerze '' o co dokładnie chodzi , bo nie rozumiem
1. Często przez pół dnia nie widać żadnego pomocnika.
2.Jest ich masa, m.in plugin na blokowanie skrzynek (Po co on jest skoro gracze i tak nie mają permisji?)
3.Ping oraz TPS nie zależy od mojego komputera.
4.Na przykład strzelanie z armatek tnt jest uciążliwe, tak samo jak pvp (częste ściny na 4-5s).
Nie widać!
Tak nie widać i to jest prawda mimo tego że są wymieszani pośród graczy.
Niech Kalis doda rangi na wszystkich trybach z kolorem jak to jest NP. W lobby
Widać pomocników jak są na serwerze, lecz jak mówiłem niektórzy wchodzą raz na 2-3 dni na parę minut.
1. Lagi są jak i crashe strasznie denerwujące
2. Są pomocnicy a mimo to na czacie panuje bałagan i spam
3. Od kilku dni zgriefowany spawn i nikt tego nie naprawi
Jeden z głównych pomocników właśnie odszedł z administracji.
Jest jeden właściciel.
Cóż, nie radzą sobie jednym słowem. I mogę potwierdzić że pomocnicy nie moderują chatu na serwerze.
Najlepiej powiedzieć ze gówno robimy, nie? ;)
Niestety jest maj, my mamy szkołę. Policzcie sobie tryby jakie mamy do moderowania.
To chyba oczywiste, że jeżeli pomocnika nie ma na trybie, jest bajzel na czacie.
Nie możemy być wszędzie jednocześnie.
Nie jest nas setka.
Jeżeli ktoś prosi mnie abym poszła ogarnąć tą i tą osobę to to robię.
Staram się przebywać na wielu trybach aby wyłapywać reklamy, spam.
Mam życie poza minecraftem i to ze w jeden weekend nie siedzę 25/8 na serwerze to nic. A to że akurat od tygodnia to gracie tu zbieg okoliczności.
Dziękuję za uwagę.
Dlatego pomocnik powinien być przypisany do danego trybu, na którym najczęściej gra pomocnik.