Bardzo fajne

Podziwiam cię ! ;D
Dałeś 2 ssy tego samego z innych stron... Jest to połączenie robota z rakiętą czy jak? Robota jeszcze zauważę, ale... sory, rakiety to za bardzo nie przypomina. Powtórzę - to połączenie dwóch budowli czy jak?
Bardzo fajne i pomysłowe! Leci +
Bardzo ładnie i pomysłowość.Leci wielki plus +
Pozdrawiam sebastian12=krylion456
(29-June-2017 22:03:03)kiroPL napisał(a): [ -> ]Dałeś 2 ssy tego samego z innych stron... Jest to połączenie robota z rakiętą czy jak? Robota jeszcze zauważę, ale... sory, rakiety to za bardzo nie przypomina. Powtórzę - to połączenie dwóch budowli czy jak?
Nie rozumiem, czego nie rozumiesz. Jest to albo rakieta, albo robot, co tu więcej do kminienia.
Po 2 przód różni się od tylu, więc nie wiem w czym problem.
Jak to R2D2, widzę po blokach i po budowli obok, że z jakimś teksturpackiem lub modem, można wiedzieć jakim? Leci plus za R2D2
==== Mi to przypomina bardziej lokalizator z gry "Subnautica" który może nadawał miejsce na którym to położyłeś. Bardzo fajnie odtworzyłeś jego elementy budowy leci plusik + ====
(01-July-2017 13:08:09)Alsteif napisał(a): [ -> ]==== Mi to przypomina bardziej lokalizator z gry "Subnautica" który może nadawał miejsce na którym to położyłeś. Bardzo fajnie odtworzyłeś jego elementy budowy leci plusik + ====
Zgadłeś to właśnie to ;p
1 raz widzę coś takiego na forum + za chęci i pomysłowość