Ostatnio poszukiwałem forum w celu znalezienia wątku który mnie interesował i natknąłem się na Tydzień Mikołajkowy. Mam pomysł aby dodać też tydzień wakacyjny, miałby on taki sam cel jak
http://mineserwer.pl/Temat-Tydzień-mikoł...ght=Tydzie | Codziennie dodawane byłyby nowe rozmaicenia, dodatki i dostępu do różnych rzeczy. Tydzień ustali Kalis/Banan bo musi im pasować.
@Edit Dodałem ankietę, aby było bardziej widoczne.
Pomysł świetny , musisz dodać ankietę jeżeli większość będzie chciała taki event to administracja pewnie go zorganizuje

Hm, ciekawy pomysł. Jestem jak najbardziej za tak!
Dam ci plusa na zachętę, byś więcej myślał o takich rzeczach!

Jestem ZA aby "Tydzień Wakacyjny" był na wszystkich serwerach
Myślę że Admini się postarają i wprowadzą taki event
Ja jestem na nie. Był to jednorazowy event, nie widzę potrzeby, aby robić go na wakacje.
To teraz czekamy aż autor wątku zaproponuje cokolwiek w formie takiego tygodniowego eventu, aby nie było powtarzania pomysłów z zeszłego roku...
Czasami mnie niektórzy dobijają, ale powiem to wprost - WAKACJE to akurat jedyny okres w całym roku gdzie jakiekolwiek formy eventów się pojawiają z racji tego, że chociażby nie każdy z użytkowników gra poza wakacjami w dni szkolne. Przykładem takiego eventu jest chociażby Turniej PvP który w tym roku także się odbędzie (o czym zapewne większość już wie).
Eventy nie pojawiają się na życzenie, bo nie w tym rzecz polega, chodzi o to by raz na jakiś czas, z racji szczególnej okazji (czy to Boże Narodzenie, czy Wielkanoc, czy nawet wakacje) dać graczom okazję do rywalizacji o nagrody, których i tak nie spodziewam się że w 1 dzień bez osobistej inwestycji, by się dało uzbierać.
Powiem tyle - wydarzenie tego typu jak tydzień eventów jest spoko ale tylko wtedy, gdy jest to dokładniej zaplanowane i na okazję która by to urozmaiciła, poza tym nie ma sensu powtarzać czegoś co było w zeszłym roku (fakt faktem ten wariant z exp'em na RPG można by było powtórzyć z racji tego że na tego typu trybach nie ma zbyt wiele
mądrego do zaoferowania jeśli chodzi o "buffy" eventowe).
Na obecną chwilę liczcie się z tym, że w wakacje zabawy nie zabraknie, a o to kiedy takowa okazja się trafi nie ma sensu pytać bo nawet my jako moderatorzy tego nie jesteśmy w stanie przewidzieć.
Tyle z mojej strony

@Up
Jasne iron, eventy postaram się wymyśleć takie, aby nie powtarzały się, dawały coś nowego, ale też nie były zbyt OP. Mam pomysł aby ten tydzień to ostatni tydzień wakacji, ponieważ wtedy już wszyscy w domach są, nie wyjeżdżają nad morze/w góry itp. Gracze tak można powiedzieć, szykują się do szkoły już.