08-May-2015, 12:19:15
Dobry Chrobry, nazywam sie sie Dawid, ale kumple mowia mi zelek ;___; bo lubie zelki, Na serwerze nazywam sie Bokexali ;__; Nom ymm czyli bakus, bakus do kieszonki.
Mam 16 lat, Mam pare swoich ulubionych filmow:
Jak wytresowac smoka 1/2 ogladalem ;_;
Wiezien labiryntu.
Niezniszczalni1/2/3 ;__;
Ostatnio tez ogladalem calkiem fajny film, Interstellar. Polecam ;__; magda gessler.
Kocham denerwowac pare osob, jak i oczywiscie one nie lubia tego :-;
Creepciomery ;_;
Skyjus (Juz go ni ma, uciekl lowic ryby)
Snowa nie zalicze :p bo mi bana dal :p na dzien (A kysz)
Nie jestem typem chlopaka ktory (pali) ;p zawsze jak ktos przy mnie pali kaze mu wypier***** to znaczy..... a kysz
Lubie czasami sie napic (jak na moj wiek) Okocima, cytrynowy, albo colowy :___; miodzio, A no tak... mieszkam w polsce... mck mck jak kazdy inny, ale umnie zawsze jest chu**** pogoda i mowie jej A kysz, i dla tego prawie ciagle siedze na minkraftowo ;_;.
Aha psscscsc mck mck mck szukam kolegow, zainteresowany to mck mck mck zadzwon 997 ;___;.
Mam 16 lat, Mam pare swoich ulubionych filmow:
Jak wytresowac smoka 1/2 ogladalem ;_;
Wiezien labiryntu.
Niezniszczalni1/2/3 ;__;
Ostatnio tez ogladalem calkiem fajny film, Interstellar. Polecam ;__; magda gessler.
Kocham denerwowac pare osob, jak i oczywiscie one nie lubia tego :-;
Creepciomery ;_;
Skyjus (Juz go ni ma, uciekl lowic ryby)
Snowa nie zalicze :p bo mi bana dal :p na dzien (A kysz)
Nie jestem typem chlopaka ktory (pali) ;p zawsze jak ktos przy mnie pali kaze mu wypier***** to znaczy..... a kysz
Lubie czasami sie napic (jak na moj wiek) Okocima, cytrynowy, albo colowy :___; miodzio, A no tak... mieszkam w polsce... mck mck jak kazdy inny, ale umnie zawsze jest chu**** pogoda i mowie jej A kysz, i dla tego prawie ciagle siedze na minkraftowo ;_;.
Aha psscscsc mck mck mck szukam kolegow, zainteresowany to mck mck mck zadzwon 997 ;___;.